Dwayne Johnson otkrio u kojoj su fazi svi filmovi na kojima trenutno radi (Black Adam, Red Notice...)

Dwayne Johnson otkrio u kojoj su fazi svi filmovi na kojima trenutno radi (Black Adam, Red Notice…)

Dwayne Johnson jedan je od najzaposlenijih glumaca u cijelom Hollywoodu, što znači da će mu u narednih nekoliko godina biti na raspolaganju puno projekata. Među tim produkcijama na velikom ekranu su Netflixov film Red Notice i Warner Bros. i DC film Black Adam. Oba projekta kasne zbog pandemije koronavirusa, što je dovelo do nekih pitanja o napretku oba filma. Pa, Dwayne Johnson, zahvaljujući njegovoj velikoj prisutnosti na društvenim mrežama, pružio je određene informacije o tome kako stvari stoje.

Red Notice se snima trenutno, a u nedavnoj objavi na Instagramu sa seta, Dwayne Johnson otkrio je da bi se film trebao završiti sljedeći mjesec. Od tamo će nastaviti snimati svoju nadolazeću poluautobiografsku seriju za NBC – Young Rock.

Čini se da je Black Adam, koji je nedavno uklonjen iz rasporeda izdanja Warner Brosa nakon nedavnog premiještanja, još uvijek na dobrom putu da započne snimanje sljedeće godine:

Tada ćemo na proljeće snimiti velikog – BLACK ADAMA za DC Universe.

U svom postu, Johnson je također istaknuo da je spomenuo da se svi projekti snimaju u Georgiji i izjavio da se osjeća blagoslovljenim što ih može proizvoditi u državi i stvarati radna mjesta za lokalne članove posade. Njegov izvorni post možete pogledati dolje:

Red Notice prvotno se počeo snimati u Atlanti još u siječnju prije nego što je na neodređeno vrijeme ugašen u ožujku zbog COVID-19. Snimanje je ponovno pokrenuto u rujnu, s uspostavljenim raznim sigurnosnim protokolima. Zvijezde poput Ryana Reynoldsa i Gal Gadot podijelile su svoja iskustva u pripremi za ponovno pokretanje produkcije. Čini se da stvari idu dobro, a posebno se Dwayne Johnson i suigrač Ryan Reynolds jako zabavljaju.

Black Adam izrađuje se već godinama, a glavni detalji o dugogodišnjem projektu napokon su otkriveni na DC FanDome prije nekoliko mjeseci. Iako je nedavno kašnjenje razočaravajuće, dobro je čuti da se proizvodnja još uvijek kreće prema naprijed. Nedavno, film također popunjava svoju glumačku postavu tapkajući zvijezde poput Aldisa Hodgea i Sarah Shahi.

Johnson obično uspije ostati pozitivan nakon neizvjesnih okolnosti i nastavlja izražavati taj optimističan stav tim novim postom. Karantena mu nije bila laka, pogotovo jer su on i njegova obitelj bili pozitivni na COVID-19. Ali kroz sve to uspio je prijeći i obaviti stvari.

Utješno je znati da Dwayneu Johnsonu i njegovoj obitelji ide bolje i da se od tada vratio na posao (pod sigurnim uvjetima). Čekanje na njegovih sljedećih nekoliko projekata moglo bi biti dugo, ali trebali bi se itekako isplatiti.

Druge je zanimalo i ovo...