Dolazi li napokon Grand Admiral Thrawn u live-action Star Wars projekt?

Dolazi li napokon Grand Admiral Thrawn u live-action Star Wars projekt?

Čini se da nismo posljednji puta vidjeli Grand Admirala Thrawna u udaljenoj, udaljenoj galaksiji. Što je još važnije, sljedeći puta kada budemo vidjeli ovog velikog stratega plave kože će biti u live-action Star Wars projektu, za razliku od onog do sada, animiranog.

Ove informacije dolaze od Daniela Richtmana, koji je poznati insajder na velikim projektima s vremena na vrijeme. Richtman je postao poznat po točnosti svojih informacija. Ipak, ako ne bude potvrđen negdje dalje ili dok ga Lucasfilm ne potvrdi, o ovoj informaciji se treba razmišljati samo kao o glasini.

Usprkos tome, Richtman je izjavio da Grand Admiral Thrawn dolazi u live-action, osim toga nema puno drugih informacija u ovom trenutku. Evo što je imao za reći o tome.

“Live action verzija Thrawna je također na putu. Trenutno nemam drugih detalja, ali sam samo to htio podijeliti.”

Da izvještaj poput ovoga dolazi samo tako iz vedra neba, teško da bi ga prenijeli. Međutim, poklapa se s dosta toga što smo čuli o budućnosti Star Warsa. The Mandalorian sezona 2 bi navodno trebala dovesti nekoliko likova iz animirane serije Rebels, koja je posljednje mjesto gdje smo vidjeli Thrawna. Ahsoka Tano i Sabine Wren dolaze u Disney+ seriju, a Ezra Bridger, koji je posljednji puta viđen kako odlazi s Thrawnom u nepoznatom smjeru, bi se također trebao pridružiti ovoj Disney+ Star Wars live-action seriji.

Time se dolazak ovog lika još više očekuje. Thrawn se originalno prvi puta pojavio u Heir to the Empire trilogiji novela koje je napisao Timothy Zahn. Kada su te novele izbačene iz kanona resetom Lucasfilma iz 2014. godine, Thrawn je vraćen natrag u animiranoj seriji Rebels, kao i novim novelama od Zahna.

Grand Admiral Thrawn je visoko rangirani Carski oficir i sjajni strateg, kao i član misteriozne vanzemaljske rase poznate kao Chiss. Također je jedan od najpopularnijih likova u svim Ratovima zvijezda koji se tek treba pojaviti u live-action projektu.

Similar Posts