The Batman nastavak bi mogao uključiti kultnog negativca

The Batman nastavak bi mogao uključiti kultnog negativca

Prema novom izvještaju, Bane bi se mogao pojaviti u mogućem nastavku Matt Reevesovog The Batman filma!

Prema novom izvještaju od Heroic Hollywood, Bane je lik koji je iskočio u razgovorima, a u jednom trenutku se navodno čak i pričalo o tome da dobije svoj solo film. Međutim, čini se da su za sada odlučili ga staviti u The Batman nastavak.

Lik Bane su stvorili Chuck Dixon i Graham Nolan 1993. godine. Njegova prva velika priča, i ona koja još uvijek definira lika, je “Knightfall,” epski crossover od više dijelova gdje je on preuzeo Gotham kada je pobijedio Batmana. Kako? Pa, on je oslobodio zlikovce iz Arkham Asylum, te dok su oni uništavali grad, konsolidirao svoje snage u krugovima organiziranog kriminala dok je pokušavao saznati tko je Batman. Naposljetku, kada ne Batman svladao sve zlikovce i vratio ih natrag u Asylum, Bane je došao u Wayne Manor na borbu, pobijedio Batmana i slomio mu leđa. Bruce je ostao paraliziran neko vrijeme, tijekom kojeg vremena Jean-Paul Valley – novo uvedeni osvetnik poznat kao Azrael – je preuzeo plašt Batmana.

Bane je imao live-action debi u Batman and Robin kao tupasti snažni pomoćnik Poison Ivy, te nakon toga tradicionalnije prikazivanje u The Dark Knight Rises. Također se pojavio u TV seriji Gotham, dokazujući da se DC i Warner Bros. ne boje uključiti ga od jednom u puno toga i da bi ga zaista mogli vidjeti u nastavku.

Similar Posts