'The Conjuring 3' dobio službeni naslov i datum izlaska

‘The Conjuring 3’ dobio službeni naslov i datum izlaska

Warner Bros. i New Line Cinema otkrili su službeni naslov The Conjuring 3 filma kojem je službeni naslov The Conjuring: The Devil Made Me Do It! Ovaj treći nastavak u sidrištu Conjuring Universe otvorit će se u kinima 11. rujna 2020. Što mislite o naslovu?

The Conjuring: The Devil Made Me Do It otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubojstvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istražitelje paranormalnih pojava Ed i Lorraine Warren. Jedan od najsnažnijih slučajeva iz njihovih dosjea, započinje borbom za dušu mladog dječaka, potom ih preuzima izvan svega što su ikada prije vidjeli, kako bi prvi put u povijesti SAD-a tvrdio da bi osumnjičeni za ubojstvo kao obranu iznio da je bio opsjednut đavlom.

'The Conjuring 3' dobio službeni naslov i datum izlaska

Patrick Wilson i Vera Farmiga vraćaju se u uloge Ed i Lorraine Warren, pod režijom Michaela Chavesa. U filmu su još i Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook, i Julian Hilliard.

Film The Conjuring: The Devil Made Me Do It producirali su James Wan i Peter Safran, koji su surađivali na svim filmovima Conjuring serijala. Chaves (The Curse La Llorona) režirao je iz scenarija Davida Lesliea Johnsona-McGoldricka (The Conjuring 2, Aquaman), nastalog prema priči Jamesa Wana i Davida Leslieja Johnsona-McGoldricka. Izvršni producenti su Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott i Michelle Morrissey.

Kreativni tim iza kamere ponovno je okupio autore Conjuring serijala, uključujući direktora fotografije Michaela Burgessa, dizajnericu produkcije Jennifer Spence, kostimografiju Leah Butler i skladatelja Josepha Bishara, zajedno s redateljevim urednikom iz knjige The Curse of La Llorona, Peterom Gvozdasom.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It ovo je sedmi film u Conjuring serijalu, najvećoj horor franšizi u povijesti, koja je u svijetu prikupila više od $1,8 milijardi. Sadrži prva dva filma Conjuring, kao i Annabelle i Annabelle: Creation, The Nun i Annabelle Comes Home.

Similar Posts