Godzilla vs. Kong procurila kratka scena u kojoj vidimo kako Kong 'pljusne' Godzillu

Godzilla vs. Kong procurila kratka scena u kojoj vidimo kako Kong ‘pljusne’ Godzillu

Osim trailera za Wonder Woman 1984, Warner Bros. je jučer prikazao i videozapis na Comic Coin Experience Brazil u kojem su prikazani kratki isječci snimka iz nekih nadolazećih izdanja studija, a jedan od filmova koji je istaknut bio je Godzilla Vs. Kong.

Kratak je (zaista samo dvije kratke scene), ali mi vidimo ogromnog majmuna – koji je znatno veći nego što je bio kada smo ga posljednji puta vidjeli na Skull Islandu – ciljajući udarac na svog gmazovskog protivnika.

Šteta što je kvaliteta toliko loša, ali dok WB ne odluči podijeliti službeni pogled na film, ovo je sve što imamo. Ipak, vrlo je interesantno saznati da je Kong poprilično narastao od 2017. godine i filma Kong: Skull Island, te će samim time predstavljati znatno veću prijetnju Godzilli nego što se prvotno mislilo. Tko zna što još ima u svom arsenalu.

Za Godzilla vs. Kong, Warner Bros. i Legendary Entertainment nastavili su trend zapošljavanja talentiranih filmaša s You’re Next i Death Note redateljem Adam Wingardom. On radi prema scenariju od Pirates of the Caribbean trilogije scenarista Terry Rossio, dok su zvijezde filma Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Iron Fist), Julian Dennison (Deadpool 2), and Demián Bichir. Interesantno, jedini povratnici iz Godzilla: King of the Monsters glumci Millie Bobby Brown i Kyle Chandler, kao Ken Watanabe i Sally Hawkins – koji će se pojaviti u King of the Monsters i pretpostavlja se da će biti glavna poveznica između filmova – nisu uvršteni među glumce Godzilla vs. Kong filma.

Službeni sinopsis filma Godzilla vs. Kong je sljedeći:

“U vrijeme kada čudovišta hodaju Zemljom, borba čovječanstva za svoju budućnost postavlja Godzilla i Kong na putanju u kojoj ćemo vidjeti dvije najmoćnije sile prirode na planeti kako se sukobljavaju u najspektakularnijoj bitci svih vremena. Dok Monarch kreće na opasnu misiju u neistražena područja i otkrije tragove Titanskog podrijetla, ljudska zavjera prijeti da će zauvijek izbrisati stvorenja, dobra i loša, s lica zemlje.”

Godzilla vs. Kong je odgođen i sada izlazi 20. studenog 2020. godine.

Similar Posts