Otkrivena nikad prije objavljena snimka 'Pametnog Hulka' iz Avengers: Endgame

Otkrivena nikad prije objavljena snimka ‘Pametnog Hulka’ iz Avengers: Endgame

Upravo je na Disneyjevom D23 Expu objavljena nikada prikazana snimka Pametnog Hulka iz Avengers: Endgame filma, gdje je filmski kreativni tim detaljno opisao proces koji stoji iza realizacije Pametnog Hulka (Mark Ruffalo).

“Ovo je nikada viđeni test, koji nismo pokazali nikome. Ovo je dokaz koncepta koji smo napravili, jer poprilično nismo vidjeli Hulka da govori mnogo, osim ‘smash,'” izvršna producentica Victoria Alonso je rekla kada je uvodila klip. “Tako da je ovo bila šansa vidjeti kako bi se on ponašao. Ovo je sve Mark.”

Ova testna snimka pokazuje Pametnog Hulka, udruživanje mozga Brucea Bannera i Hulkove snage, kako postaje sve ljući kada testira “vremensku točnost” kako bi riješio problem putovanja kroz vrijeme. Kada računalo upozori na “preopterećenje sustava”, Hulk razbija.

Scenaristi Christopher Markus i Stephen McFeely su nedavno branili odluku da ne prikažu kako je došlo do stvaranja Pametnog Hulka, odlučivši umjesto toga dijalogom otkriti Hulkovu 18-mjesečnu inkubaciju u gama laboratoriju.

Similar Posts