Thor 4 teorija: Lady Sif će postati kraljica Valkyrie

Thor 4 teorija: Lady Sif će postati kraljica Valkyrie

Nakon što joj je Thor predao prijestolje Asgarda, Valkyrie je postala novi kralj, a čini se da će u nadolazećem filmu Thor: Love and Thunder biti u potrazi za kraljicom, a čini se da bi tu ulogu mogla preuzeti Jaimie Alexander sa svojim likom – Lady Sif.

Četvrti solo film o Thoru u Marvel Filmskom Svemiru (MCU) željno se isčekuje, a Marvel je toliku dozu očekivanja iskoristio kako bi fanove opalio kao grom iz vedra neba sa nekim određenim najavama vezanima za taj film, od kojih neke stvarno nismo očekivali. Prije svega je najavljeno da će se vratiti Natalie Portman u ulozi Jane Foster, što i ne bi bilo toliko iznenađenje da nije rečeno da će ona u ovom filmu postati Mighty Thor, odnosno Goddess of Thunder, ženska verzija Thora i da će se služiti nekad slavnim Thorovim oružjem – Mjonirom (Odin, Thor, Vision i Kapetan ajd i nekako, ali čini se da dignitet Mjolnira sada počinje naglo opadati).

Thor 4 teorija: Lady Sif će postati kraljica Valkyrie

Osim toga, najavljeno je da će se vratiti i Tessa Thompson u ulozi Valkyrie, što također ne bi bilo neko iznenađenje da nije sada i službeno rečeno da će Valkyrie biti prvi LGBT lik u MCU-u. Svi se dobro sjećamo da je Thor njoj prepustio prijestolje Asgarda na kraju Avengers Endgame, a čini se kako bi Marvel mogao iskoristiti njezino seksualno opredjeljenje kako bi nju učinio kraljem Asgarda, a dodatno joj još pronašao i kraljicu, za koju se u prvom redu spominje Lady Sif. Tu ideju je preko svog twitter profila podržala i glumica Jaimie Alexander, koja je glumila Sif u prva dva Thor filma.

Povezano: Fanovi žele povratak Lady Sif u ‘Thor 4’

Iako Marvel ima naše puno povjerenje nakon svega što nam je isporučio zadnjih godina, ali moramo priznati da nas zabrinjava činjenica da se od svih tih novosti za ovaj film zapravo najmanje spominje njegov naslovni lik. Naravno, Chris Hemsworth će se vratiti naslovnoj ulozi (i to će mu biti zadnji put), ali jednostavno imamo osjećaj kao da se Thor u ovom Thor filmu baca u drugi plan, što nam se, priznajemo, niti malo ne sviđa. Istina, bilo bi super opet vidjeti Lady Sif nakon tolikog vremena, but this is not what we had in mind.

Iskreno, ako će Natalie Portman stvarno postati Mighty Thor, the Goddess of Thunder, a Valkyrie i Sif kralj i kraljica Asgarda, sada mi taj relativno čudni podnaslov filma – Love and Thunder, postaje sve jasniji, ali vidjet ćemo kada film stigne na velika platna. Na kraju krajeva, možda sva ta spika sa Jane, Valkryie i Sif je gradnja nekog temelja za onaj famozni A-Force film o kojem se već dugo priča.

Thor: Love and Thunder je najavljen kao epska kulminacija Faze 4 MCU-a. Snimanje počinje za cca. godinu dana, a u kina će stići 5. studenog 2021.

Similar Posts