Fanovi žele da se Lady Sif vrati u 'Thor 4'

Fanovi žele da se Lady Sif vrati u ‘Thor 4’

Prije par dana vijest da je četvrti Thor film u razvoju eruptirala je kao vuklan Popocatépetl, a već je najavljeno da će se Taika Waititi vratiti kao redatelj nakon što je režirao Thor: Ragnarok. Pa iako još uvijek čekamo da Disney i Marvel taj film službeno najave, na društvenim mrežama se počelo pisati o eventualnom povratku jednog lika kojeg u MCU-u već dugo nismo vidjeli – Lady Sif.

Glumica Jaimie Alexander glumila je lijepu Božicu Rata u prva dva filma o solo filma o Thoru, a samo ta dva filma su bila dovoljna da ju Marvel fanovi zapamte kao jednu od onih upečatljivih, badass ženskih likova. Za one koji ne znaju, Sif je u Nordijskoj mitologiji bila Thorova žena, pa iako se moglo vidjeti da se ona uvijek tu nekako vucarala oko Boga Groma, pojava Jane Foster, koju je glumila Natalie Portman, je spriječila da se tu išta konkretno dogodi. Isto tako, Sif je u mitologiji poznata i po svojoj zlatnoj kosi, ali Jaimie inače ima kosu koja je crna ko ugalj, a tako je zapravo i puno bolje.

Fanovi žele da se Lady Sif vrati u 'Thor 4'

“I’ve got this completely under control.”
“Is that why everything is on fire?” –
Sif i Thor, Thor: The Dark World

Osim prva dva Thor filma, Jaimie se kao Sif pojavila u posebnoj gostujućoj ulozi u dvije epizode serije Agents of S.H.I.E.L.D., pa iako je bila pribilježena i za Ragnarok, Jaimie je od tog filma morala odustati zbog serije Blindspot koju je snimala u isto vrijeme. Ipak, Blindspot će ovog ljeta snimiti svoju posljednju, petu sezonu, a kako produkcija četvrtog Thor filma vremenski još uvijek dosta daleko, prostora za njezin povratak u MCU itekako ima. Osim toga, prije nekoliko mjeseci su počela i govorkanja da Disney razvija i seriju u kojoj bi Sif imala glavnu riječ, pa iako je to još uvijek samo na glasinama, ako se Jaimie želi vratiti u Marvel, kad god došla, dobro došla.

Iako Sif već dugo nismo vidjeli u MCU-u, o njezinom liku se ipak dosta pričalo. Njezin izostanak u Ragnaroku jer opravdan tako što je rečeno da ju u to vrijeme bila u izgnanstvu, izvan Asgarda, a potvrđeno je i da nije preživjela Thanosovo pucketanje iz filma Avengers Infinity War, no kako su Avengersi to pucketanje u Endgameu poništili, lako je za vjerovati da je Sif živa, zdrava i još uvijek jednako zgodna kao i prije, znači da prepreka za njezin povratak apsolutno nema.

Puno korisnika twittera je na vijest o četvrtom Thor filmu odmah uskliknulo da žele ponovno vidjeti Božicu Rata i Boga Groma rame uz rame, a na neke od njih je i sama Jaimie bacila like. Budimo iskreni, ne bi nam milo mrsko vidjeti ni Sif i Valkyrie zajedno u borbi. Jadan onaj koji se tom tandemu suprotstavi. 😉

Želite li vi da se Lady Sif vrati u Thor 4? Želite li da se vrate još neki stari likovi?

Similar Posts