Spider-Man: Far From Home Nova Nikad Viđena Obrisana Scena [Video]

Spider-Man: Far From Home Nova Nikad Viđena Obrisana Scena [Video]

Prošlog mjeseca, Sony Pictures je objavio TheDailyBugle.net, koji pokazuje povratak J.K. Simmonsovog J. Jonah Jamesona i njegovo vodstvo u napadu na i “prijetećeg” Spider-Mana. Ova web stranica sadrži naslove poput “POTRAGA ZA MORRISOM BENCHOM!,” “SPIDER-MAN PRVI PUCA U MAFIJAŠKOM RATU!” i “NIGHT MONKEY: STRANI HEROJ ILI JOŠ JEDNA OPASNOST?” Također sadrži neke nikada viđene snimke iz filma Spider-Man: Far From Home, uključujući video Flash Thompsona (Tony Revolori) kako bježi od Tower Bridge napada. Video možete vidjeti na dnu članka, a Revolori je objavio izbrisane scene na svom Instagram profilu.

“Šta ima #Flashmob. Pogledajte tko je dospio na posljednju naslovnicu Thedailybugle.neta #SpiderManFarFromHome je na Blu-ray & Digital sada. #randomboom,” Revolori je napisao.

TheDailyBugle.net također se zabavljao tijekom upada u Area 51 i objavio je sjajan videozapis Jamesonovog normalnog deranja.

U nastavku pogledajte novu izbrisanu scenu iz Spider-Man: Far From Home filma i ako ste ljubitelji ili još bolje, ako ne volite Spider-Mana, obavezno pogledajte Thedailybugle.net stranicu.

Similar Posts