Pogledajte kako bi Keanu Reeves mogao izgledati u 'Matrix 4' u ovom odličnom fanovskom posteru

Nastavak sa Keanu Reevesom Nije Jedini ‘Matrix’ Film u Razvoju

Scenarist Zak Penn otkrio je da nadolazeći The Matrix nastavak s Keanuom Reevesom nije jedini film u franšizi koja se razvija.

Zak Penn potvrdio je na Twitteru da njegov The Matrix projekt za Warner Bros. nije film u kojem glumi Keanu Reeves, a režira ga Lana Wachowski. Također je potvrdio da ni njegovi ni nastavci sa Keanu Reevesom nisu reboot Matrix serijala.

Pojedinosti o scenariju Zaka Penna prilično ne postoje osim sitnica koje je podijelio sa svojim sljedbenicima na Twitteru. Međutim, scenarist je otkrio da je njegov scenarij postavljen ranije na vremenskoj traci svemira The Matrix, što dodatno potvrđuje da je nadolazeći film sa Keanu Reevesom zaista nastavak.

Gledajući kako Matrixov film Zaka Penna nije glavni nastavak tri filma o Matrixu u kojima glumi Keanu Reeves, može se zamisliti da se njegov film trenutno nalazi na začelju. Ako je četvrti film o Matriksu uspješan, možda ćemo vidjeti kako će Pennov scenarij zaživjeti. Penn je inače vrlo plodan scenarist, između ostaloga, napisao je scenarije za Ready Player One i X-Men: The Last Stand.

Originalni Matrix i njegova dva nastavka zajedno su zaradili ukupno 1,6 milijardi dolara na svjetskoj blagajni. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss portretirali su svoje likove u sva tri poglavlja serije Matrix, od kojih su svaki režirali Lana i Lilly Wachowski.

Lana Wachowski režira The Matrix 4 iz scenarija koji je napisala zajedno s Aleksandrom Hemonom i Davidom Mitchelom. Film je postavljen u uloge Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss. Matrix 4 navodno namjerava početak produkcije 2020., a Lana Wachowski također je bila producentica zajedno s Grant Hillom.

Matrix 4 još nema datum izlaska. Pratite nas i dalje za najnovije vijesti o Keanu Reevesu i budućnosti Matrix franšize!

Druge je zanimalo i ovo...