The Batman: Nove fotografije sa seta pokazuju Batmana i Catwoman u jurnjavi na motorima

The Batman: Nove fotografije sa seta pokazuju Batmana i Catwoman u jurnjavi na motorima

Publika je prvi put pogledala Selinu Kyle Zoë Kravitz u najavi Batmana objavljenoj na DC FanDomeu, pokazujući vrlo ranu iteraciju lika prije nego što se odjenula u poznatu mačiju provalnicu. Kako se nastavljalo snimanje, obožavatelji su mogli vidjeti Kravitz u civilnoj odjeći.

Snimanje u Chicagu praćeno je u kolovozu dok se napokon produkcija napokon nije spustila na poznati teritorij. Produkcija je snimljena u istoj ulici koju je Christopher Nolan snimio za The Dark Knight, gdje je Batman prvi put pomogao srušiti Jokera. Pojavile su se nove fotografije i videozapisi na kojima se vidi kako Batman i Catwoman pale gume u Chicagu kao u Liverpoolu.

Snimljene su nove fotografije i videozapisi Batmana i Catwoman koji voze motore rame uz rame u Chicagu, što je prvi set lokalnog fotografa Joshue Mellina.

Prva fotografija prikazuje neki produkcijski dizajn, dajući mostu Wells Street u Chicagu štih Gotham Cityja. Most je bio oblijepljen degradiranim plakatima koji su ismijavali grad prekriven zločinima, a na njega su čak bila postavljena i lažna ulična svjetla.

Druga fotografija prikazuje stražnji dio kaskaderskog vozača Roberta Pattinsona kao teško oklopljenog Batmana koji se sprema za vožnju preko mosta Well Street. Promatrajući im bliže leđa, postoje dva narančasta kvadrata koja bi VFX umjetnicima mogla poslužiti kao referenca za dodavanje u postprodukciji.

Mellin je čak uključio i kratki isječak na kojem se vide vozači kaskadera za Batmana Roberta Pattinsona i Seline Kyle Zoë Kravitz kako voze mostom velikom brzinom.

Pružajući još jedan kratki isječak, Mellin je uhvatio dvojicu vozača koji su nevjerojatnom brzinom išli motociklima neposredno prije prelaska mosta.

Snimljena je još jedna fotografija njih dvoje u pratnji drugog stanovnika Chicaga, Chucka Belangera. Belanger je komentirao da se prije snimanja ove fotografije “Batman vratio na svoj motocikl nakon provjere Cateoman.” S obzirom na to da član posade stoji tik do njih, to vjerojatno nije bio dio scene, već samo dvostruka kaskaderska provjera Roberta Pattinsona na drugom kaskaderskom vozaču prije nego što su se kamere pokrenule.

Similar Posts