Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Tom Cruise ima velike planove za Mission: Impossible 7

Iako je Mission Impossible Fallout (6) izašao prije nekih 5 mjeseci, Tom Cruise je već najavio velike planove za njegov nastavak, Mission: Impossible 7.

Od ove, jedne od najvećih akcijskih franšiza našeg vremena, naučili smo sa svakim novim Mission: Impossible filmom očekivati da nas oduševi s ludom akcijom i smrtonosnim akrobacijama najveće zvijezde franšize, Toma Cruisea. Nakon svakog novog filma, fanovi se pitaju kako će idući film uspjeti biti bolji ili barem jednako dobar kao ovaj – a ove godine je Mission: Impossible Fallout postavio ljestvicu vrlo visoko. Međutim, čini se kako Tom Cruise već ima nešto u planu za Mission: Impossible 7, prema Rogue Nation i Fallout redatelju Christopher McQuarrieu.

Mission: Impossible - Rogue Nation

“Mogu vam reći, Tom već ima hrpu zaista velikih ideja. Svjetski ludo sranje!”

Vjerojatno nikome ne bi trebalo doći kao veliko iznenađenje da Tom Cruise već razmišlja o novom filmu u ovoj akcijskoj franšizi. Iako ti filmovi uvijek nose mogućnost ozbiljne ozljede za glumca, čini se kako Tom Cruise živi za te filmove. Tako da je normalno da on već ima neke lude akcijske ideje u svom umu za Mission: Impossible 7.

Christopher McQuarrie nije želio reći o čemu se to točno radi, ali sama činjenica da ih već ima je dovoljna da zagolica maštu. Redatelj je također spomenuo da zvijezda ima ‘puno’ ideja, a s obzirom na to kako je to naglasio čini se kako Tom Cruise ima cijeli film isplaniran u svojoj glavi, nadajući se oduševiti publiku i dati sebi prijeko potreban adrenalinski fiks.

Također je vrlo dobro za čuti da su se stvari već pokrenule, barem u Tom Cruiseovom umu, na Mission: Impossible 7. Pa prema tome, možemo zaključiti da Fallout nije posljednji film u ovoj franšizi.

Za mnoge fanove Mission: Impossible serije filmova, misli odmah kreću u svemir kao sljedećoj destinaciji. Upravo se to čini kao jedno od destinacija gdje bi franšiza mogla otići kako bi mogla ponuditi još nevjerojatnije stvari nego do sada. Christopher McQuarrie je također izjavio za Collider da bi takva avantura trebala participaciju SpaceX ili NASAe, tako da bi to možda bilo ipak malo previše.

Možda će se Tom Cruise ugledati na James Cameronovu knjigu i istražiti dubine oceana u sljedećem filmu ili će s možda popeti na Everest. Razmišljanje o tome gdje bi Mission: Impossible 7 mogao otići, a da franšiza još nije bila, je nešto poput mentalne vježbe, a kakve bi to akrobacije bile okarakterizirane kao “Svjetski ludo sranje!” Na sreću, to je vježba koju Tom Cruise obavlja poprilično dobro.

Redatelj Christopher McQuarrie je rekao da nije baš siguran hoće li se vratiti na Mission: Impossible 7 zbog velikog pritiska da će film morati biti još bolji od svog prethodnika, ali s Tom Cruiseom koji već ima ideje, možda ga zvijezda uspije nagovoriti. Christopher McQuarrie se trenutno ponovno udružuje s Tom Cruiseom za Top Gun: Maverick. Ovaj redatelj-scenarist je doveden kako bi radio na skripti ovog dugo očekivanog nastavka.

Top Gun: Maverick je originalno trebao izaći u 2019. godini, ali je odgođen za 2020. godinu.

Similar Posts