Morbius, Ghostbusters: Afterlife i Uncharted odgođeni datumi izlaska u kina

Morbius, Ghostbusters: Afterlife i Uncharted odgođeni datumi izlaska u kina

Znali smo da je to neizbježno uslijed trenutne pandemije koronavirusa, a Sony Pictures je sada objavio da su tri njegova nadolazeća velika kino izdanja odgođena. Za razliku od Marvelovog Black Widow, međutim, za ove filmove znamo kada bi trebali doći u kina.

Spider-Man spinoff film Morbius, the Living Vampire originalno je trebao izaći 30. srpnja, a sada izlazi 19. ožujka 2021. godine, dok se Ghostbusters: Afterlife premješta s 10. srpnja na 05. ožujak 2021. Taj datum je bio rezerviran za adaptaciju video igre Uncharted, koja bi sada trebala izaći 08. listopada 2021. godine, čime je pomaknut drugi Sony Marvel za sada bez naziva projekt na neki ne određeni datum.

Uz to, Peter Rabbit 2 je pomaknut s kolovoza 2020. na 15. siječanj 2021. godine.

Studiji očito ne uzimaju nikakve šanse i žele biti sigurni da će se kina ponovno otvoriti u trenutku kad budu objavljivali svoje najveće filmove. Međutim, nadamo se samo da će do tada ljudi željeti ponovno ići u kino dvorane. Kina je nedavno morala ponovno zatvoriti preko 500 kino dvorana nakon što se gotovo nitko nije pojavio, a ista stvar mogla bi se vrlo lako dogoditi u SAD-u i Europi.

U ovom trenutku, možemo se samo nadati da Wonder Woman 1984 koje bi trebala doći u kolovozu neće biti pomaknuta još dalje u 2021. godinu.

Similar Posts