Mortal Kombat reboot film procurila 4 lika

Mortal Kombat reboot film procurila 4 lika

Mortal Kombat reboot film i dalje ima hrpu nenajavljenih likova koje čuvaju za kasnija otkrivanja, ali čini se da je nova slika sada upropastila ta buduća otkrivanja ili barem neke od njih. U listopadu, Australski političar Steven Marshall je posjetio set snimanja filma, koje se trenutno snima u južnoj Australiji. Na Twitteru, Marshall je podijelio slike svog posjeta, a na prvi pogled, ne čini se kao da imamo o čemu pisati. Međutim, ako približite jednu od slika, možete vidjeti konceptu umjetnost za četiri različita lika zakačena na ploči. Ti likovi su Reptile, Reiko, Goro i Kabal, svi koji do sada nisu bili potvrđeni, iako se za neke od njih pretpostavilo da će biti u filmu.

Naravno, ovo ne znači odmah da će oni sigurno i biti u Mortal Kombat reboot filmu, ali zašto bi inače koncepti likova bili zakačeni na lokaciji snimanja? Nadalje, osim Reika, ideja da će se ovi likovi pojaviti u filmu nije uopće tako iznenađujuća, ako uzmemo u obzir njihov relativno istaknut status u franšizi. Ipak, treba ovo uzeti s dozom opreza, zato što čak i ako su ovi likovi planirani za film, sve se to može promijeniti. Drugim riječima, dok ne dobijemo službenu potvrdu, ne bi se baš trebali kladiti na te likove.

Sada, kada su naizgled ti likovi procurili, možemo se samo nadati da će službena potvrda uskoro uslijediti. Mortal Kombat reboot film dolazi u kina 05. ožujka 2021. godine.

Similar Posts