Dwayne Johnson potvrdio da će se Justice Society pojaviti u Black Adam filmu

Dwayne Johnson potvrdio da će se Justice Society pojaviti u Black Adam filmu

Tijekom svoje turneje za novinare prilikom predstavljanja nadolazećeg filma Jumanji: The Next Level, Dwayne Johnson je razgovarao sa ScreenRantom o Black Adam, solo filmu koji će on predvoditi u DCEU. Dwayne Johnson se originalno trebao pojaviti u Shazam! filmu, ali odlučili su kako je bolje da bude zvijezda svog solo filma Black Adam. Međutim, pitanje je i dalje stajalo hoće li se Dwayne Johnsonov Black Adam suprotstaviti Shazamu. Black Adam zvijezda je izjavila da će se on u jednom trenutku kasnije boriti sa Shazamom, što ga je dovelo do razgovora o Justice Society.

“Bez da previše otkrivam, to nije trenutno u planovima. Osjećam se vrlo dobro oko pristupa koji smo izabrali, a tako misle i svi uključeni filmaši. To je origin priča i tamo počinjemo, a onda gradimo od tamo. Sada, ne kažem da Shazam nije na mom radaru. Naravno da Shazam je, ali i cijeli DC.”

Dwayne Johnson potvrdio da će se Justice Society pojaviti u Black Adam filmu

Dwayne Johnsonovi ciljevi su postavljeni vrlo visoko, što je navelo novinara da spomene Justice Society, za koje je zvijezda potvrdila da će biti uvedeni u Black Adam filmu.

“JSA. Mi ćemo vas upoznati s time. Upoznati svijet s JSA.”

Naravno, Dwayne Johnson nije išao u detalje tko će se to točno od članova Justice Society pojaviti u Black Adam filmu. Međutim, ranije je otkriveno, da će se Doctor Fate pojaviti u Black Adam filmu, koji je jedan od ključnih članova Justice Society. Mi također znamo da će se Hawkman pojaviti u Dwayne Johnsonovom filmu također, što već čini dva člana Justice Society. Za ostale članove Justice Society koji će se pojaviti u Dwayne Johnsonovom Black Adam filmu ćemo morati još malo pričekati.

Što mislite o uvođenju Justice Society u Dwayne Johnsonov Black Adam film?

Similar Posts