Avengers Infinity War - redatelji ponovno zadirkuju objavom na Facebook - Svijet filma

Avengers Infinity War – redatelji ponovno zadirkuju objavom na Facebook

Redatelji Avengers Infinity War filma, braća Russo, su ponovno podijelila kodiranu sliku na svom Facebook profilu, označava li ta slika kada Trailer izlazi? 

Sigurno je sada već vrijeme? Vjerni fanovi već dugo vremena iščekuju pravi, službeni pogled na nadolazeći Avengers Infinity War film.

Posljednje glasine su dale naslutiti da trailer dolazi u Prosincu, tako da bi mogao biti povezan s Star Wars: The Last Jedi ili nekim drugim filmom u vlasništvu Disney.

Sada, redatelji Avengers Infinity War, poznati po svojim kriptografskim slikama, su objavili sliku na svom Facebook profilu, koja samo sadrži broj 3!

Što bi sada ta slika mogla značiti za izlazak trailera filma?

Najočiglednije je tri dana od danas (četvrtak) ili 03. prosinac.

Nedjelja se čini i kao najsigurniji izbor, zato što većina studio voli objavljivati trailere nedjeljom, a i poklapa se s onim glasinama da će biti pušten u prosincu.

Malo manje očigledna opcija je da bi film danas mogao biti pušten, u 3 sata po američkom vremenu ili 3 sata nakon njihove objave.

Naravno Russo braća bi mogla samo zbijati šale s Marvel fanovima, zato što je Avengers Infinity War treći Avengers film, nakon Avengers Assemble i Avengers: Age of Ultron.

U nastavku pogledajte sliku, pa sami probajte pogoditi njeno značenje.

Druge je zanimalo i ovo...