Avengers Endgame teorija: objašnjava kako će Thanosovo pucketanje uvesti X-Men

Avengers Endgame teorija: objašnjava kako će Thanosovo pucketanje uvesti X-Men

Sada kada je Disney kupio Fox i dobio prava na X-Men vrijeme je da vidimo kako će ih uvesti u Marvel Filmski Svemir, a jedna fanovska teorija stavlja Thanosovo pucketanje i početak Avengers: Endgame filma u sami centar toga.

Ova teorija stiže od Reddit korisnika u/rasenShurikeno koji ima vrlo interesante ideje o tome kako bi X-Meni mogli biti uvedeni. Prvo govori o tome kako bi mogla postojati neka vrsta buđenja mutantnog gena koji je uzrokovan Thanosovim zloglasnim pucketanjem u Avengers: Infinity War. Prema toj teoriji, energija Thanosovog pucketanja je ono što uzrokuje pojavu mutacija u ljudskom tijelu. To bi došlo u kratkim i brzim scenama Avengers: Endgame filma što bi postavilo temelje za buduće mutantske filmove.

Svi glavni likovi koji se priključuju MCU

Zatim prelazi u priču koja uključuje Eternals, opravdavajući dugogodišnje odsustvo likova kao što su profesor X, Magneto, Wolverine i drugih mutanata, kao i moguće ideje za solo film. Nakon događanja u Avengers: Endgame, međutim, mutanti će izaći iz skrivanja kako bi poćeli pomagati svijetu.

Cijelu teoriju možete vidjeti ispod:

How I Would Introduce the X-Men to the MCU from r/marvelstudios

Čini se kako ovaj Reddit korisnik ima pravu viziju u kojem smijeru želi da filmovi idu nakon Avengers: Endgame. Misle li tako i šefovi Marvel Studiosa ostaje vidjeti.

Kako vam se čini ova teorija? Kako bi vi voljeli da Marvel Filmski Svemir uvede X-Mene? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts