Jack Nicholson dao rijetki i emotivni intervju nakon smrti Kobe Bryanta

Jack Nicholson dao rijetki i emotivni intervju nakon smrti Kobe Bryanta

Jedan od najvećih fanova Lakersa, Jack Nicholson, odao je počast Kobeu Bryantu u rijetkom i emotivnom intervju, nakon tragične nesreće helikopterom u kojoj je poginuo jedan od najvećih košarkaša svih vremena.

Nicholson je odao počast legendi Lakersa u intervju za CBS Los Angeles.

“Moja reakcija je ista kao i gotovo cijelog L.A.,” rekao je glumac. “Tamo gdje mislimo da je sve u redu, postoji velika rupa u zidu. Navikao sam se vidjeti i razgovarati s Kobeom da – to te ubija. To je zaista strašan događaj.”

Ovaj veliki glumac i osvajatelj Oskara prisjetio se prvog susreta s Bryantom. “Zezao sam ga… ponudio sam mu košarkašku loptu i upitao ga želi li da mu je potpišem,” Nicholson je opisao njihov prvi susret u Madison Square Garden. “Gledao me kao da sam lud.” Kao veliki ljubitelj Lakersa, Nicholsona se često moglo vidjeti uz teren kako navija za Bryanta. “Sjedio sam točno iza njegovog šuta s lijeve strane,” prisjetio se. “Mogu ga vidjeti kako se diže i u prvom trenutku mogu reci jel ulazi.”

U nedjelju, Bryant koji je imao sam 41. godinu, preminuo je u nesreći zajedno sa svojom 13. godišnjom kćerkom, Giannom, te sedmero drugih u helikopterskoj nesreći, prema Los Angeles County Sheriff Alex Villanueva.

Nicholson nije jedina poznata osoba koja se oprostila od ove sportske legende. Dodjela Grammy nagrada je bila puna toplih poruka Bryantovoj obitelji, a tome su se priključile i brojne druge sportske i zabavne zvijezde, uključujući bivšeg suigrača Shaquille O’Neala, Jimmyja Kimmela i Baracka Obamu.

“Sjećam se koliko je u potpunosti bio veliki igrač,” rekao je Nicholson. “Mislit ćemo na njega cijelo vrijeme i nedostajati će nam.”

Druge je zanimalo i ovo...