Avengers: Infinity War je prikazao Thora (Chris Hemsworth) kako koristi Stormbreaker da (skoro) porazi Thanosa (Josh Brolin) u njihovom uzvratu; ali ova snažna sjekira možda ima i drugu svrhu osim da porazi Ludog Titana u Avengers: Endgame. Čekić Mjolnir je bio ključan dio Thorovog prikazivanja od samih početaka Norske mitologije. I dok su Marvel stripovi - i Marvel Filmski Svemir - dugo vremena prikazivali tu povezanost, Bog Groma nije uvijek koristio svoj poznati čekić. U Marvelovom uvijek rastućem kanonu, drugi likovi poput Beta Ray Billa su rukovali Mjolnirom, a Thor je koristio neka druga oružja s vremena na vrijeme. Tako, Infinity War je imitirao Thorovu zamjenu oružja u stripovima kroz debitiranje Stormbreakera. S obzirom na to da je izgubio svoj čekić tijekom filma Thor: Ragnarok, Thor se odlučio potražiti oružje s kojim će izvršiti svoju osvetu nad Thanosom u Infinity War. Zaista, njegov trud da pronađe Stormbreaker je vrlo brzo bio opravdan njegovom kasnijom izvedbom. S novom sjekirom u rukama, Thor je gotovo jednoručno svladao sve Thanosove sile u Bitci za Wakandu i, u ključnoj sceni filma, bio blizu da ubije i samog Thanosa. I dok se Stormbreaker već pokazao popularnim kod fanova, neki kritičari misle da postojanje te sjekire potkopava širinu Thorovog lika. Ipak, umjesto da ometa Thorovu priču, Stormbreaker je možda popravlja vraćajući mu sposobnosti koje je izgubio.

Marvelov obožavatelj primijetio interesantan novi detalj o Chris Hemsworthovom Thoru

Chris Hemsworthov Thor je prošao kroz zasigurno najveću transformaciju tijekom Marvelovog Filmskog Svemira. Najveća promjena je možda bila kada je Thor izgubio oko u Ragnarok filmu, ali s druge strane, God of Thunder je također imao iznenađujuć izgled za Avengers: Endgame.

Sada, Marvelova fanovska stranica na Instagramu je primjetila kako nastavlja biti ponavjljajući detalj u filmovima u kojima se Chris Hemsworth pojavio kao Thor, s herojem koji je gotovo uvijek doživio neku nesreću s okom.

Mi znamo koliko Marvel Studios planira unaprijed sa svojim projektima i oni su nam možda htjeli reći da će Thor izgubiti svoje oko već od prvog filma. Možete vidjeti ove interesantne detalje ispod.

Što mislite kako će Chris Hemsworthov Thor izgledati u Love and Thunder?

Druge je zanimalo i ovo...