Divlji i sretni: blockbuster s Balkana dolazi u Hrvatsku kao konkurencija hollywoodskim akcijskim komedijama (trailer)

Divlji i sretni: blockbuster s Balkana dolazi u Hrvatsku kao konkurencija hollywoodskim akcijskim komedijama (trailer)

Ovog petka, 7. kolovoza, blockbuster s hollywoodskim sižeom o dvjema ženama, koje svoju sudbinu uzimaju u ruke nakon nepredviđenog kidnapiranja, odvest će gledatelje na divlju i sretnu pustolovinu. Zamašne akcijske scene s vratolomnim jahanjem, eksplozije i upečatljivi panoramski kadrovi obećavaju pravo uživanje u stilu Hollywooda. Nakon što je postao najgledaniji film u Bugarskoj u 2019. godini, HBO je kupio „Divlji i sretni“ za sedam teritorija. Poznato lice za hrvatsko gledateljstvo je glumac Aleksandar Sano, koga smo vidjeli kao dio balkanske mafije u seriji „Južni vjetar“ (Bojko) i u talijanskoj seriji Gomorrah (Mladen).

Snimili smo „Divlji i sretni“ odajući priznanje gledatelju koji zaslužuje pravo vizualno uživanje kao iz Hollywooda. Cilj nam je bio udovoljiti svim zahtjevima dobre akcijske komedije sa šansom da bude gledana u inozemstvu, i evo – dogodilo se. Premijera na HBO GO i НВО je naša nagrada i priznanje da smo dobro odradili posao. Nadamo se da će se naš film svidjeti hrvatskom gledateljstvu“, kaže Aleksandar Sano, koji je i producent filmskog djela. 

Film debitira na HBO istodobno u 7 država – Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Bugarskoj.

Aleksandar Sano igra ulogu policijskog inspektora Doneva koji ulijeva strahopoštovanje zbog zida s okačenim slikama uhićenih kriminalaca. Hollywoodska legenda Ben Cross u ulozi gospodina Kejna (poznat iz Chariots of Fire s 4 nagrade Oscar i Banshee) i britanska zvijezda u usponu Basil Eidenbenz kao Martin (poznat iz Viktorije i Favoritkinje) dio su glumačkog tima. Oni tumače uloge oca i sina. Bugarske zvijezde Jana Marinova (Borjana) i Luiza Grigorova (Mila) dvije su prijateljice koje pokreću cijelu  priču pošto nehotice kidnapiraju Martina (Basil Eidenbenz) i odnosi između njih troje prolaze kroz akciju, humor i romantiku. Priča prati još iz djetinjstva dvije prijateljice koje su zaboravile svoje snove. Jedan slučajan zločin i niz impulsnih radnji pokazuju im što su u stvarnosti i da život počinje tek kada strah popusti pred odlučnošću. Zašto policijski inspektor Donev prati trag dvije obične žene koje su se našle u neobičnoj situaciji, kolika je snaga prijateljstva i slobodnog duha, saznat ćete ako pogledate „Divlji i sretni“.

Producenti “Divljih i sretnih” su Aleksandar Sano i Jana Marinova sa Silvernoise i Spirit Production House. Redatelj je Martin Makarijev. Film je dio selekcije bugarskih naslova koji se na HBO GO mogu gledati u 7 država. 

HBO gledateljima nudi raznovrstan sadržaj koji pored vrhunskih naslova američke produkcije uključuje i suvremeni europski film. „Divlji i sretni“ će biti dostupan na HBO GO od 7. kolovoza, a televizijska premijera na HBO je 8. kolovoz u 18:00 sati.

Trailer za film Divlji i sretni pogledajte ispod

Similar Posts