Dave Bautista nas zadirkuje borbom protiv Jason Momoe u nadolazećem 'Dune' filmu

Dave Bautista nas zadirkuje borbom protiv Jason Momoe u nadolazećem ‘Dune’ filmu

Očekuje se da će se Dave Bautista i Jason Momoa ponovno uskoro vratiti svojim superherojskim ulogama, ali će prije toga glumiti u znanstveno-fantastičnom spektaklu Dune. Avengers zvijezda Dave Bautista će glumiti Glossu Rabbana dok će Aquaman glumac Jason Momoa glumiti Duncana Idahoa u tom filmu.

Do sada je malo toga objavljeno o nadolazećem Denis Villeneuveovom Dune filmu, ali čini se kako nas Dave Bautista zadirkuje da bi novi materijali mogli uskoro doći. On je nedavno podijelio sliku svojeg Guardians of the Galaxy lika Draxa, pored Jasona Momoe kao Aquamana. Prema Prelude to Dune, čini se da će se likovi Davea Bautiste i Jasona Momoe boriti u nadolazećem filmu.

Denis Villeneuve također režira i pilot za seriju Dune: The Sisterhood za Warner Bros. na kojoj je i izvrši producent. Datum izlaska HBO Max Dune serije još nije otkriven.

Dune režira Denis Villeneuve prema scenariju koji je napisao zajedno s Jon Spaihts i Eric Roth, a zvijezde filma su Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling, Oscar Isaac, Josh Brolin, Jason Momoa i Javier Bardem.

Dune dolazi u kina 18. prosinca 2020. godine.

Tko pobjeđuje?

Similar Posts