Jared Leto želi crossover Morbiusa i Bladea

Jared Leto želi crossover Morbiusa i Bladea

Zvijezda filma Morbius, Jared Leto kaže da bi se crossover njegovog živog vampira i lovca na vampire Mahershale Alija Blade mogao dogoditi “u budućnosti”. Kao dio Sonyjevog Svemira Marvel Likova, susjednog Spider-Man spin-off svemira tvrtke Sony Pictures, Morbius pretvara biokemičara Michaela Morbiusa (Leto) u antijunaka pogođenog oblikom nadljudskog vampirizma. Morbiusovo stanje čini ga prirodnim neprijateljem polu-čovjeka, polu-vampira Erica Brooksa (Ali), koji ima iste moći kao i one koje lovi – ali bez ijedne njihove slabosti – u nadolazećem filmu Blade koji će biti dio glavnog MCU-a.

“Zapravo glumim vampira u novom filmu koji sam objavio pod nazivom Morbius. On je Marvelov lik, a zovu ga “živim” vampirom, tako da zapravo nije vampir, ali nekako je super-nešto”, Leto rekao je dok je s Jamesom Cordenom promovirao svoj novi film The Little Things. “Dakle, to je jako zabavno.”

Na pitanje bi li se Morbius mogao sresti svog ponekad neprijatelja, ponekad saveznika Bladea iz Marvelovih stripova, Leto je odgovorio: “To je dobro pitanje i mogao bih to vidjeti u budućnosti. Mogu vidjeti da se to događa, da.”

Letov superherojski film dio je “poziva i odgovora” između Sonyja i Marvel Studiosa u vlasništvu Disneya po obnovljenom dogovoru postignutom 2019. godine, smještajući Morbiusa u prošireni svemir Spider-Mana. Premijerni trailer filma vezao se za MCU pod vodstvom Kevina Feigea iznenađujućom pojavom Adriana Toomesa (Michael Keaton), negativca Spider-Man: Homecoming, i grafitima koji Spider-Mana (Tom Holland) označavaju kao “ubojicu” nakon događaja Spider-Man: Far From Home.

“U filmu glumim novog Marvelovog lika koji eksperimentalnom znanošću pokušava izliječiti njegov dizajn cjeloživotne krvi. U tom procesu pretvorim se u živog vampira. To je malo o onome što se događa i mislim da će to biti zabavan i jedva čekam da ga vidite “, kaže Leto u uvodu međunarodnog Morbiusovog trailera objavljenog u prosincu. “To je uzbudljiva uloga u svemiru koji se širi, puno se toga možemo radovati.”

Alijev Blade iz studija Marvel ponovno pokreće trilogiju u kojoj je glumio Wesley Snipes između 1998. i 2004. Disney nije objavio datum izlaska.

Morbius je najnovije od producenata Avi Arad (Venom) i Matta Tolmacha (The Amazing Spider-Man), a sada se u kinima otvara 21. siječnja 2022. nakon niza kašnjenja uzrokovanih koronavirusom. Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal i Tyrese Gibson također glume.

Similar Posts