Marvelov Kompletni MCU Infinity Saga 4K Blu-ray Box Set Izašao

Marvelov Kompletni MCU Infinity Saga 4K Blu-ray Box Set Izašao

Marvel Studios predsjednik Kevin Feige je nedavno potvrdio da je masivni Infinity Saga Blu-ray box set koji sadrži sva 23 filma MCUa na putu. Na svu sreću, Marvelovi super fanovi nisu morali dugo čekati staviti ga na svoju blagdansku listu želja.

Pred narudžbe The Infinity Saga Collector’s Edition 4K Ultra HD Blu-ray box set je već započela na Best Buy za laganih $549.99 s datumom izlaska 15. studenog. Kompletni detalji nisu otkriveni, ali slika gore otkriva da će sadržavati ekskluzivni Matt Fergusonov litografski crtež, Kevin Feigeovo pismo (pretpostavljamo da je zapravo potpisano), 23 Blu-ray umjetničkih kutija i ekskluzivni bonus disk “koji uključuje nikada prije viđene izbrisane i produžene scene i više.”

Ne treba reći, zainteresirane strane trebaju brzinski skočiti na ovaj set, jer ih neće biti puno za prodaju – pogotovo kako se bližimo Božiću. Ako vam je to malo preskupo, nemojte zaboraviti da su sada svi Marvelovi filmovi dostupni pojedinačno u 4K UHD Blu-ray.

Moguće da je ovo za naše standarde malo preskup poklon, ali s druge strane, ne treba zaboraviti da se ovdje nalazi čak 23 filma, te neki predivni dodaci. Zna dobro Marvel kako svojim ljubiteljima uzeti još malo novaca iz džepa, međutim, ne može se reći i da ne daju zauzvrat. Izgleda odlično!

Similar Posts