Recenzija: Bent (2018)

Pogledali smo novi krimi triler film, s Karl Urban, Sofía Vergara i Andy Garcia u glavnim ulogama, Bent. Našu recenziju pročitajte u članku. 

Žanr:

Krimi, triler

Redatelj:

Bobby Moresco

Scenarist:

Bobby Moresco, Joseph P. O’Donnell

Glumci:

Karl Urban, Sofía Vergara, Andy Garcia, Vincent Spano, John Finn, Grace Byers, Tonya Cornelisse

Radnja ukratko:

Na svojoj posljednjoj privatnoj istrazi, osramoćeni bivši policajac povezuje slučaj ubojstva s vladinom zavjerom koja uključuje odbjeglog agenta iz tajne vladine agencije.

Na papiru vrhunska glumačka postava me je, očekivano, navela na gledanje. Fantastični Andy Garcia, odlični Karl Urban i predivna Sofía Vergara gotovo su garantirali u najmanju ruku dobar film. Nažalost, to je bilo samo na papiru.

Očajna priča viđena sto puta, pogotovo u znatno boljim triler i akcijskim filmovima 80′ i 90′. Nekoliko jadnih pokušaja zapleta, gdje se ‘čini’ kako nitko nije onaj kakvim se predstavlja, ali se iz aviona vide raspleti cijele priče, kao i sudbine likova iz filma.

Likovi u filmu očajni, toliko jadno smišljeni i ne razvijeni, da je to ispalo još gore od same priče filma. Također, gluma u filmu je živi užas. Čovjek bi pomislio da su snimali neki glumci C produkcije, a ne ovakva glumačka postava.

Nisam siguran tko je gore odglumio, Andy Garcia ili Sofía Vergara. Kad lik Jimmy Murtha (Andy Garcia) tuguje u filmu, onda i ja tugujem, ali od očaja zašto to gledam. A Sofía Vergara mi izgleda kao da ju gledam u Modern Family, pa da se trudi odglumiti ozbiljnu ulogu, ali onako kao da se šali, da želi gledatelje dobro nasmijati svojom očajnom glumom. Užas koliko je loše odglumila.

Film zaobići i nipošto gledati. Jednostavno nemate razloga pogledati ovaj užasan film, budite upozoreni! Ja sam ga pogledao, kako vi ne bi morali 🙂

Druge je zanimalo i ovo...