Trailer: Avengers Endgame (2019)

Avengers Endgame Teorija: neočekivani lik će spasiti SVE

Posljednja Marvelova fanovska teorija sugerira da će lik kojeg su mnogi predvidjeli igrati ključnu ulogu u Avengers: Endgame.
Mnogi fanovi se slažu da će Ant-Man biti ključan za Avengersove planove pobjede na Thanosom. Većina teorija također pretpostavlja da je putovanje kroz vrijeme uključeno, prema komentarima glumaca i slikama s filmskog seta.

U Ant-Man and the Wasp, Janet Van Dyne potvrđuje postojanje fenomena nazivanog vremenski vorteks unutar Quantum Realma. Teorija koja prevladava kaže da Ant-Man vodi Avengerse u Quantum Realm. Tamo, oni koriste jedan od tih vremenskih vrtloga kako bi se vratili natrag kroz vrijeme.

Ali kako Scott Lang zna kako to učiniti? Da, Janet razgovara sa Scottom kada kaže riječi “vremenski vorteks,” ali to samo  njemu baš i ne znači puno. Reddit korisnik JoshandMarie terorizira da će Scott dobiti dodatne informacije od Ghost, antagonistkinje filma Ant-Man and the Wasp.

Avengers Endgame Teorija: neočekivani lik će spasiti SVE

Reddit korisnik dodaje da postoje i drugi izvori odakle bi Scott mogao saznati te informacije. Bill Foster predaje o Quantum Realmu i njegovim mogućnostima, ali sva njegova predavanja su bazirana na teorijama – baš kao i ovi naši tekstovi. Nesretno stanje Ghost u filmu Ant-Man and the Wasp znači da ona ima praktično znanje tih stvari. Ako je Thanosovo pucketanje odnijelo Fostera, čovjeka koji ju je odgojio, to bi moglo motivirati Ghost da potraži Scotta.

“Ona ne treba veliku ulogu s puno vremena na ekranu, ali ona bi morala imati vrlo važnu ulogu bez obzira na to,” Reddit post kaže. “Ona (vjerojatno) nije nestala prilikom pucketanja i mogla bi putem pomoći Ant-Manu (može li ona uopće nestati pucketanjem prstima? Smatra li se dijelom ovog svemira ako nastavlja ulaziti i izlaziti iz njega?). Ako Ant-Man treba nekoga za pitanja oko quantum realma, ona bi bila prava osoba za odgovore. Ali što je još važnije, također bi znala gdje je kombi i mogla bi ga pronaći – možda čak i ući u kvantno područje pomoću tehnologije.”

Ant-Man nalazi se nasukan u Quantum Realm nakon što je došlo do pucketanja, kao što se vidi na kraju Ant-Man and the Wasp. Moguće je da Scott naiđe na vremenski vrtlog i tako pobjegne iz Quantum Realma. Ako Marvel odluči dati mu vodiča, Ghost će dobro poslužiti za tu ulogu.

Što mislite o ovoj novoj teoriji?

Avengers: Endgame dolazi u kina 26. travnja ove godine.

Similar Posts