Novi Superman film u razvoju!

Novi Superman film u razvoju!

U pripremi je novo, ponovno pokretanje filma o Supermanu, s J.J. Abramsom kao producentom. Čovjek od čelika tijekom godina je doživio poprilični broj kinematografskih inkarnacija, a Christopher Reeve glumio je neke od najdražih. U novijim godinama, Brandon Routh vodio je novo ponovno pokretanje u Superman Returnsu iz 2006. godine, ali to nije bilo pokretanje franšize. 2013. godine, Man of Steel Zacka Snydera predstavio je svijet novom Supermanu, kojeg je glumio Henry Cavill. Cavill se dalje pojavio u Batman V Superman i Justice League; njegov Superman ponovno će se vidjeti u redateljskoj verziji Justice League Zacka Snydera koja izlazi sljedeći mjesec.

Međutim, Cavillova budućnost Supermana već je nekoliko godina u dvojbi. Izvješća o Cavillovom izlasku iz Supermana pojavila su se 2018. Iako su u to vrijeme opovrgnuta, nema vijesti o tome kada bi se Cavill mogao vratiti kao Čovjek od čelika i niti jedan projekt nije u aktivnom razvoju. Sad se čini da Warner Bros. možda želi u potpunosti ponovno pokrenuti franšizu.

Deadline izvještava da je u fazi izrade novi ponovno pokretanje filma o Supermanu kojeg producira Abrams. Autor i scenarist stripa Black Panther Ta-Nehisi Coates priprema scenarij. Deadline nadalje izvještava da nisu poznati detalji zapleta ili uloga, pa ostaje nejasno hoće li se Cavill vratiti kao Superman ili će netko drugi biti izabran za Clarka Kenta.

Similar Posts