Tomb Raider 2 u izradi!

Tomb Raider 2 u izradi!

Malo više od godina dana nakon što je Alicia Vikander debitirala kao Lara Croft 2018. godine u filmu Tomb Raider, MGM i Warner Bros. su odlučili napraviti nastavak filma.

MGM je izabrao Amy Jump, koja je adaptirala High-Rise za glumca Tom Hiddlestona i bila jedan od scenarista na filmu Free Fire s Ben Wheatley, da počne razvijati Tomb Raider 2.

Detalji radnje se za sada još drže u tajnosti, ali s obzirom na to da je prvi film, scenarista Geneva Robertson-Dworet i Alastair Siddons, vukao korijene iz prequel trilogije video igara, fanovi vjerojatno mogu dobro pogađati.

Tomb Raider 2 u izradi!

Redatelja Roar Uthaug, Tomb Raider je pratio mlađu Laru Croft nego što je poznamo iz filmova s Angelinom Jolie kako kreće na putovanje na mistični otok Yamatai u potrazi za odgovorima na nestanak svog oca. Smještaj filma je uzet direktno iz prve Square Enixove video igre. Pri kraju, Croft shvati da zla Trinity organizacija ima veći doseg nego je do tada shvaćala, ali tada već ima svoje obilježje s dvostrukim pištoljima.

Uthaugov Tomb Raider film je zaradio $274.7 milijuna diljem svijeta, iako se kritičarima film uglavnom nije svidio.

Rise of the Tomb Raider, druga igra u prequel Croft seriji, vodi Laru u Sibir u potrazi za legendarnim gradom Kitezh. Shadow of the Tomb Raider, koji je izašao u rujnu 2018. godine, je pratio Laru dok nenamjerno započinje Majansku apokalipsu. Gdje će točno ovaj filmski nastavak odvesti Laru, to zna samo MGM, a mi ostali ćemo morati pričekati kako bi saznali.

Za sada još nema govora o datumu izlaska filma.

Similar Posts