Elizabeth Debicki izabrana za ulogu Princeze Diane u Netflixovoj kultnoj seriji 'The Crown'

Elizabeth Debicki izabrana za ulogu Princeze Diane u Netflixovoj kultnoj seriji ‘The Crown’

Uzbudljive vijesti o The Crown stižu! Nakon što je objavljeno da će serija završiti nakon pete sezone, stvari su se zaokrenule prema boljem prošlog mjeseca, kada je to otkrio tvorac emisije, Peter Morgan, koji se predomislio i odlučio zaokružiti seriju sa šestom sezonom. Ne samo da će ovo omogućiti Imeldi Staunton da ulogu igra još dvije godine, već također znači da ćemo dobiti dvije sezone vrijedne princeze Diane. U stvari, upravo je objavljeno da će Tenet i Guardians of the Galaxy Vol. 2 zvijezda, Elizabeth Debicki, igrati ikonsku princezu.

Iako su produkcije mnogih serija zaustavljene zbog pandemije koronavirusa, The Crown je uspio završiti sezonu četiri upravo na vrijeme, što znači da bi fanovi mogli vidjeti nadolazeću sezonu negdje ove godine.

U nadolazećoj sezoni The Crown također će se pojaviti Gillian Anderson kao Margaret Thatcher. Nekoliko različitih glumaca preuzelo je ulogu kraljice Elizabete tijekom trajanja predstave. Claire Foy (The Girl in the Spider’s Web) glumila je mlađu Elizabeth; Dobitnica Oscara Olivia Colman (The Favorite) glumi Elizabeth u srednjim godinama; glumica Imelda Staunton (Harry Potter 5) dovršit će ulogu moderne starije kraljice Elizabete u nadolazećoj petoj sezoni The Crown i sada najavljenoj 6 sezoni.

Similar Posts