Woody Harrelsonov Carnage potvrđen za Tom Hardyjev ‘Venom’ nastavak

Woody Harrelsonov Carnage potvrđen za Tom Hardyjev ‘Venom’ nastavak

Kinematograf Venoma 2 Robert Richardson potvrdio je da će se Woody Harrelson u nastavku pojaviti kao Carnage nasuprot Tomu Hardyju.

U post kredit scenama Sonyjevog Venoma, Tom Hardyjev Eddie Brock je posjetio Woody Harrelsonovog Kletusa Kasadyja u zatvoru za intervju, pripremajući povratak lika za nastavak kao zlikovca Carnage. Međutim, do sada bilo je vrlo malo službenih riječi o tome kakvu će ulogu Woody Harrelsonov Carnage igrati u Venom nastavku, ako ikakvu.

Woody Harrelsonov Carnage potvrđen za Tom Hardyjev ‘Venom’ nastavak

Tijekom intervjua s Colliderom, kinematograf Robert Richardson je razgovarao o tome zašto se odlučio pridružiti Venom 2 i čemu se radovao s Tom Hardyjevim nastavkom. U svojim komentarima, Richardson je spomenuo uvođenje Woody Harrelsonovog Carnagea kao najzanimljiviji aspekt Tom Hardyjevog Venom 2 filma:

“Ja sam se radovao ulasku u tu arenu Batmanom prije nekoliko godina s Benom [Affleckom]. Ja sam mislio ‘Pa ovo je nešto što još nisam probao, a što bi volio učiniti.’ A onda me je Andy Serkis, s kojim sam radio na filmu Breathe, nazvao prije mjesec dana i rekao da će on raditi na tome i jesam li ja zainteresiran. Ja sam vidio film. Ja sam ga pogledao ponovno, onda su mi oni poslali skriptu i ja sam mislio, da, ja bi rekao da Andyju svejedno, samo zato što bi rekao da Andyju, ali ja također mislim da je odlično… Mislim da je do sada ne istraženo i eksplodirati će, a ovaj film, ja mislim, će mu pomoći eksplodirati, zato što imate nevjerojatan centralni lik s Venomom, ali sada imate i Woody Harrelsona, koji će očigledno imati svoj mali ulaz ovdje, a mi ćemo vidjeti što će još doći iz Sony Marvel suradnje. Ja se tome radujem. To je velika promjena za mene, ali ja sam uzbuđen. Mislim da je Hardy jedan od naših najboljih. On nikada ne promašuje. Tako da se ja radujem sjediti s njim i gledati ga kako glumi.”

Redatelja Andyja Serkisa prema scenariju od Kelly Marcel, zvijezde Venom 2 filma su Tom Hardy kao Eddie Brock, Michelle Williams kao Anne Weying i Woody Harrelson kao Carnage.

Za sada nije poznat datum izlaska Venom 2 filma, ali nagađa se da bi mogao biti u listopadu 2020. godine.

Radujem li vas napokon vidjeti Carnagea na velikim ekranima?

Similar Posts