Marvel Studios’ ‘The Eternals’ novi pogled na Celestials

Marvel Studios’ ‘The Eternals’ novi pogled na Celestials

Nova konceptualna slika iz D23 pruža novi pogled na Marvel Studios ‘The Eternals’, pokazujući još jednog Celestiala koji se nadvija nad planetom u svemiru.

Na D23 tijekom vikenda, fanovi su dobili puno novih vijesti od Marvel Studiosa vezanih za njihovu filmsku Fazu 4, a među njima su i vijesti o filmu The Eternals. Kit Harington i Gemma Chan su potvrđeni da se pridružuju filmu kao Black Knight i Sersi. Marvel Studios je također otkrio konceptne slike likova u njihovim kostimima. Ali, to nisu jedine konceptne slike iz The Eternals filma viđene na D23.

Marvel Studios’ ‘The Eternals’ novi pogled na Celestials

Celestiali su prvi puta spomenuti u Thor: The Dark World i kasnije viđeni u Guardians of the Galaxy. U stripovima, Eternali su izmišljeni evolucijski rast čovječanstva koji posjeduju supermoći i dulji vijek života od normalnih ljudi. Njih su stvorili Celestiali prije milijun godina, ova nadnaravna bića su rezultat genetičkih istraživanja što je dovelo do stvaranja dvije odvojene rase: Eternala i Devianta.

Često braneći Zemlju od svojih monstruoznih kolega, Eternali su se uvukli u građanski rat među sobom oko toga trebaju li ili ne osvojiti ostale rase. Jednu frakciju je predvodio Kronos, dok je drugu vodio njegov ratnički brat Uranos, s Kronosovom stranom koja je na kraju pobijedila u sukobu, dok su Uranos i njegovi sljedbenici protjerani.

Velika glumačka postava filma The Eternals obuhvaća Angelinu Jolie (Thena), Richarda Maddena (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Kit Harington (Dane Whitman/Black Knight), Gemma Chan (Sersi) i Barry Keoghan (Druig). Chloé Zhao će režirati prema skritpi od Matthew i Ryan Firpo.

Similar Posts