Recenzija: Osvetnici Završnica (Avengers Endgame, 2019)

Avengers: Endgame stiglo svih 6 izbrisanih scena [u članku]

Samo tjedan dana nakon što je oborio Avatarov rekord i postao film s najvećom zaradom u povijesti, Avengers: Endgame je sada i službeno postao dostupan gledateljima u njihovim domovima. Trenutno je samo dostupan u Digital HD, ali to je sasvim dovoljno da se fanovi ponovno vrate i pogledaju ga koliko god puta žele.

Ne samo da je sada film postao dostupan za pogledati kod kuće, nego ova digitalna verzija dolazi sa svim bonus dodacima koji će doći uz Blu-Ray izdanja. Postoje sati featurettea i redateljskih komentara za gledati, kao i nekoliko izbrisanih scena.

Postoji samo šest izbrisanih scena uključenih u Endgame kućna izdanja, koje se kreću od smiješnih trenutaka do srceparajućih finala. Naravno, nije trebalo proći dugo vremena da sve individualne scene budu postavljene na YouTube, a mi vam ih sve donosimo niže u članku.

RUČAK S TONY I PEPPER

https://youtu.be/9-tGi67m_Jo

U ovoj sceni Tony i Pepper šale se o alpakama i bobicama u kuhinji prije nego što Tony krene po Morgana za ručak. To se događa prije nego što se Steve, Natasha i Scott pojave u kabini kako bi pokušali zaposliti Tonyja na početku filma.

WAR MACHINE RUGA CAPTAIN AMERICU

https://youtu.be/Pc94Epb-R-Q

Dok je raspravljao o planovima Vremenske Krađe, Steve pripovijeda Rhodesu o svojim interakcijama s Tesseractom u Drugom svjetskom ratu, pričajući priču o svojoj borbi s Red Skullom i svojom žrtvom u padajućem avionu. War Machine ističe ono o čemu smo godinama razmišljali.

ROCKET SKORO OŠIŠAN

Dok su gledali snimku Borbe za New York, Rocket počne ismijavati Avengere zbog toga što, kako kaže, Chitauri su vrlo slabi. U sred Rocketovog likovanja, Tony priđe iza njega i ošiša mu jedan dio glave.

THOR NAPRAVI PAUZU

Dok Rocket očajnički pokušava formulirati plan za izvlačenje Reality Stonea iz Asgarda, Thor bježi uzeti predah usred svog starog doma.

TONY I HOWARD STARK

https://youtu.be/q-ut7Vq01uU

Dok je u prošlosti, Tony provodi malo više vremena razgovarajući sa svojim pokojnim ocem Howardom Starkom. Pepperovo prezime koristi kao zamjenu kako Howard ne bi saznao njegov pravi identitet.

SVI SU SE NAKLONILI

U izbrisanoj sceni o kojoj se zasigurno najviše diskutiralo, svi Avengersi se naklone na bojištu kada Iron Man umre, odavši počast svom palom prijatelju.

Koju od ovih izbrisanih scena bi voljeli vidjeti u Avengers: Endgame filmu?

Similar Posts