Olga Kurylenko će se pojaviti u 'Black Widow'

Olga Kurylenko će se pojaviti u ‘Black Widow’

Marvel Studios drži filmove na čekanju već su više od godinu dana. Black Widow prvotno je trebala započeti 4. fazu Marvel Cinematic Universea u svibnju 2020. godine prije pandemije. Nakon tri odgode, konačno je odlučeno da će se film s Scarlett Johansson u glavnoj ulozi pustiti 9. srpnja 2021. godine u kinima i na Disney+ Premiere Accessu.

Nakon sporednih uloga u sedam MCU filmova (plus post-credit scena filma Captain Marvel), Johansson će voditi glavnu riječ u svom prvom samostalnom filmu. Pridružit će joj se glumačka postava koja uključuje zvijezde poput Florence Pugh kao Yelena Belova, Davida Harbora kao Red Guardiana i Rachel Weisz kao Melinu Vostokoff.

S nešto više od tri mjeseca do puštanja 24. filma MCU-a, glumačka postava uglavnom je bila uspostavljena, iako nisu svi glumci koji su sudjelovali u produkciji javno objavljeni.

Prema novim izvješćima, Olga Kurylenko trebala bi se pojaviti u Black Widow, ekskluzivno je doznao The Direct. Kurylenkov lik u filmu drži se u tajnosti, ali izvori kažu da će njezina uloga biti limitirana.

Similar Posts