Evo kako bi Henry Cavill mogao izgledati kao Batman

Evo kako bi Henry Cavill mogao izgledati kao Batman

Henry Cavill postao je moderni Superman u filmu Man of Steel Zacka Snydera, a uskoro će se trijumfalno vratiti u franšizu DCEU. Ali što da je Henry Cavill glumio Brucea Waynea/Batmana umjesto Clarka Kenta/Supermana?

Fanovski umjetnik HouseofMat zamislio je misterioznog glumca u Batmanovom live-action odijelu i pozvao obožavatelje da pogađaju tko je ispod kapuljače. Drugo umjetničko djelo otkrilo je Cavillu u odijelu, bez kapuljače koja mu skriva lice. Kao što vidite sami u nastavku, Henry Cavill jednako bi dobro ispunio Dark Knight kostim!

Pogodite tko je?!

Trenutno, budućnost Henryja Cavilla na DC filmu izgleda kao da će uključivati ​​puno pojavljivanja u ostalim DC filmovima, umjesto da glumi u cjelovitom samostalnom filmu Man of Steel 2.

To je pokrenulo dodatne nagađanja da bi Warner Bros. mogao biti prisiljen potražiti novog Supermana za ponovno pokrenutu solo franšizu. Iako bi to moglo razočarati obožavatelje vizije Zacka Snydera o Supermanu, ipak ostavlja prostora za Henryja Cavilla da se zapravo malo zabavi s preostalim vremenom kao Superman. Možda bi bila zabavna upotreba tog vremena vidjeti kako Cavill zapravo oblači Batmanov kostim za cameo ulogu u stilu Elseworldsa.

Similar Posts