Game of Thrones scenaristi više ne rade na novoj Star Wars trilogiji

Game of Thrones scenaristi više ne rade na novoj Star Wars trilogiji

Odmah nakon što smo dobili novi trailer za The Mandalorian, Star Wars fanovi su se morali pripremiti za još jednu šokantnu, dobru ili lošu vijest. Game of Thrones scenaristi David Benioff i D.B. Weiss su napustili njihovu planiranu Star Wars trilogiju, koja je navodno trebala biti pravljena prema Knights of the Old Republic. Razlog izlaska je navodno njihov manjak vremena, a ne talenta, jer su Game of Thrones scenaristi potpisali povijesni ugovor za Netflix.

U službenoj izjavi Game of Thrones showrunneri naglašavaju svoju ljubav prema Star Wars i uzbuđenje za budućnošću franšize:

“Mi volimo Star Wars. Kada je George Lucas to stvorio, stvorio je i nas. Razgovarati o Star Warsu s njim i trenutnim Star Wars timom je bilo najveće uzbuđenje našeg života i mi ćemo uvijek biti dužni sagi koja je sve promijenila.”

Star Wars predsjednica Kathleen Kennedy je imala ovo za reći o odlasku Game of Thrones showrunnera:

“David Benioff i Dan Weiss nevjerojatni su pripovjedači. Nadamo se da ćemo ih moći uključiti u našem putovanju naprijed, kada ne budu bili toliko zaposleni da se mogu fokusirati na Star Wars.”

I dok se čini da bi Kathleen Kennedy voljela vidjeti Game of Thrones showrunnere ponovno povezane sa Star Wars, Benioff i Weiss naglašavaju da oni vjerojatno neće imati vremena za to.

“Dnevno imamo samo toliko sati i osjećali smo da ne možemo praviti i Star Wars i naše Netflix projekte, pa sa žaljenjem odlazimo.”

Što mislite o odlasku Game of Thrones scenarista s nove Star Wars trilogije? Jeste li razočarani ili sretni zbog te odluke?

Similar Posts