Michael Keaton zamišljen u Batman Beyond filmskom posteru od BossLogica

Michael Keaton zamišljen u Batman Beyond filmskom posteru od BossLogica

DC fanovi su ostali šokirani jučer kada smo pisali o tome da će Michael Keaton ponovno glumiti Batmana u The Flash filmu, sa svojim Bruce Wayne / Batman likom koji će biti nešto poput Nick Furyja za DCEU.

Taj potez je naveo fanove na razgovore po internetu, dok su također jako špekulirali oko budućnosti DC filmova. S ostarjelim Batman glumcem koji će se ponovno vratiti na velike ekrane, live-action Batman Beyond film se nikada nije činio bližim, a fanovski umjetnik BossLogic želi nastaviti ta nagađanja.

Ispod pogledajte njegov poster Michael Keatona za Batman Beyond:

Batman Beyond prati starijeg Brucea Waynea koji se povukao s dužnosti Batmana zbog zdravstvenih problema. Bruce postaje mentor mladom dječaku po imenu Terry McGinnis, čijeg je oca ubila Jokerova+ banda, kao dio dublje zavjere u Gothamu. Terry novi Batmanov oklopu koje je Bruce sagradio i postaje novi Batman budućnosti – prvo da se osveti za svog oca, a zatim kako bi zaštitio grad i odao počast Batmanovoj ostavštini.

Keaton je bio zvijezda filma Batman Tima Burtona (1989.) i bio je glavni lik koji je započeo holivudsku eru stripovskih filmova. Sada se vraća u posve novu eru filmova DC Multiverse, a s obzirom na njegovu dob i ikoničan status, obožavatelji Batman zaslužuju ga ponovno vidjeti u pravom Batman Beyond filmu.

Michael Keatonov Batman će se vratiti u The Flash, koji dolazi u kina 03. srpnja 2022. godine.

Similar Posts