Recenzija: The Greatest Showman (2017) - Svijet filma

Greatest Showman nastavak u izradi

Potvrđeno je da je nastavak izrazito popularnog hit filma The Greatest Showman u izradi, a s njim se vraća i redatelj prvog djela, kao i Hugh Jackman!

U razgovoru za the Sun, redatelj Michael Gracey je potvrdio da su on i zvijezda Hugh Jackman započeli proces, rekavši: “Kada film postane ovako veliki hit, prirodno je da postoji potražnja za nastavkom.”

“Tako da su ti razgovori započeli i mi sada radimo na jednom.”

Gracey je bio u Londonu kako bi podržao Jackmana, koji je otvorio ovogodišnje Brit Nagrade s pjesmom iz iznenađujućeg hit mjuzikla – glazba iz filma nije bila nominirana, ali njezina popularnost je značila da su joj performanse bile prigodne za otvaranje ceremonije.

U razgovoru oko uspjeha filma The Greatest Showman, redatelj je priznao da je bilo teško započeti s projektom u startu.

“Postojale su velike dvojbe o njemu dugo vremena i neki ljudi su povukli svoje novce,” rekao je za the Sun.

Međutim, ranije ovog mjeseca film je osvojio Nagradu Grammy za najbolji kompilacijski soundtrack za vizualne medije, uz to, glazba se jako svidjela publici, pa je službeno snimanje ekipe postala zvučna traka koja se najduže zadržala na broju 1 u UK posljednjih 50 godina.

Greatest Showman nastavak u izradi

Prošlog mjeseca, Jackman je izjavio da je on otvoren za nastavak, ali je rekao da nije siguran kada bi se to moglo dogoditi.

Tijekom intervjua za BBC Radio 5 Live, Jackman je rekao: “Ako iskrsne prava prilika koja se čini kao prava stvar, tada da, ja bi stavio šešir ponovno.”

Film je izašao u prosincu 2017. godine, The Greatest Showman je inspiriran pričom o zabavljaču iz 19. stoljeća P. T. Barnumom i njegovom kreacijom Barnum & Bailey Circus i životima njegovih glavnih atrakcija.

U studenom 2018. Australski izvođač je najavio svoju prvu ikada svjetsku turneju naziva – The Man. The Music. The Show. – u kojoj će izvoditi pjesme iz mjuzikla poput The Greatest Showman i Les Misérables, kao i iz puno drugih Broadwayjskih mjuzikla i filmova – sve popraćeno punim orkestrom.

Turneja će započeti u UK u svibnju i lipnju ove godine, s predstavama u Manchester Arena (24. svibnja), Birmingham’s Resorts World Arena (27. svibanj) i London’s 02 Arena (03. i 07. lipanj).

Jackmanov The Greatest Showman je fantastičan film s vrhunskom glazbom i kada bi to uspjeli ponoviti u nastavku siguran sam da bi film imao još više uspjeha od originala.

https://youtu.be/Kv6H9f8JcG8

Similar Posts