Marvelova teorija kaže da će Eternali uvesti negativca opasnijeg od Thanosa

Marvelova teorija kaže da će Eternali uvesti negativca opasnijeg od Thanosa

S Marvelovim The Eternals koji dolazi u studenom (za sada), sve su oči uprte u to kako će Marvelova serija povećati uloge nakon završetka Infinity Sage, koja je vidjela kako Avengers pobjeđuju Thanosa. Sada, nova teorija sugerira da će The Eternals – nebeska bića kojima je zabranjeno miješanje u čovječanstvo – uvesti negativca opasnijeg od Thanosa.

Teorija sugerira da će glavni negativac Faze 4 MCUa biti uveden u The Eternals filmu. Prema ScreenRantu, “kozmička bića poznata kao Celestials eksperimentirali su s DNK ljudi kako bi stvorili dvije genetske mutacije: supermoćne Eternale i monstruozne Deviante. The Eternals.” Bila je volja njihovih kreatora da se ne miješaju u čovječanstvo kako ne bi poremetili prirodni proces, slično poput Prve zapovijedi u Zvjezdanim Stazama.

Teorija kaze da će film vidjeti povratak Devianta, što će baciti Eternale u akciju, možda čak pored nekih Avengera. To se poklapa s pričom iz stripova. Drugi razlog zašto bi Eternali izašli iz skrivanja – žive u tajnosti već tisućama godina – bi mogao biti zato što se lik Gemme Chan, Sersi, zaljubi u lik Kita Harringtona, Dane Whitmana, te s time zakompliciraju stvari.

Teorija se nastavlja, “Stripovska verzija Eternala je morala poštivati pravila Celestiala o ne miješanju dok ne stigne njihovo vrijeme da se vrate na Zemlju. Jednom kada se Celestiali vrate na Zemlju, Eternali – znajući sudbinu cijele planete – odbace pravila i odluče raditi zajedno s ljudima i Deviantima kako bi osigurali preživljavanje svih njihovih civilizacija.”

The Eternals režira Chloe Zhao, a zvijezde filma su Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, uz Chan i Haringtona.

The Eternals bi trebao doći u kina 06. studenog 2020. godine.

Similar Posts