Guardians of the Galaxy zvijezda Michael Rooker borio se stvarnu borbu s bolešću ovdje na Zemlji. U objavi na Facebooku u petak, glumac je rekao obožavateljima da je pretukao COVID-19 nakon "epske bitke" s bolešću.

Guardians of the Galaxy zvijezda Michael Rooker preživio ‘epsku bitku’ s COVID-19

Guardians of the Galaxy zvijezda Michael Rooker borio se stvarnu borbu s bolešću ovdje na Zemlji.

U objavi na Facebooku u petak, glumac je rekao obožavateljima da je pretukao COVID-19 nakon “epske bitke” s bolešću.

65-godišnjak, koji je glumio Yondua u filmu Marvel iz 2014. i njegovom nastavku, priložio je fotografiju svog negativnog testa na koronavirus od istog dana. Također je rekao da tijekom borbe protiv bolesti nije uzimao nikakve dodatne lijekove ili dodatke.

Rooker, koji je poznat i po tome što je glumio u The Walking Dead, trebao bi se pojaviti u Fast and Furious 9 i Jamesu Gunnovom The Suicide Squad 2021. godine.

Nedavno su poznate osobe poput Tiffany Haddish i Alyssa Milano opisale svoje iskustvo nakon pozitivnog testiranja na COVID-19. Dwayne “The Rock” Johnson objavio je da su on i njegova obitelj imali koronavirus, nazvavši dijagnoze “jednom od najizazovnijih i najtežih” stvari koje su ikad morali doživjeti. Također je ohrabrio obožavatelje da nose maske i budu oprezni pri organiziranju okupljanja.

Similar Posts