Masters of the Universe live-action film ide na Netflix

Masters of the Universe live-action film ide na Netflix

Sonyjev Masters of the Universe je u izradi već neko duže vrijeme, a sada postoje velike šanse da bi film mogao završiti na Netflixu. The Hollywood Reporter donosi članak u kojem tvrdi da Sony Pictures predsjednik Tom Rothman razmišlja o prodaji projekta ovoj streaming mrežu umjesto da ga objavi u kinima. U ovim trenucima, THR kaže da su pregovori između Sonyja i Netflixa u početnim fazama, iako ako dogovor prođe, Sony bi mogao biti prvi veliki studio koji je sklopio pakt s jednom od najvećih streaming usluga.

Nakon dugo čekanja, Sonyjev Masters of the Universe, u kojem glavnu ulogu ima Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before) kao He-Man, je dobio datum izlaska u kino dvorane za ožujak 2021. godine. Fanovi ove franšize fantazije su bili oduševljeni s vijestima da se He-Man ponovno vraća u kina, premda se sada čini kao da Sony nije siguran u kockanje oko uspjeha projekta. Ako film bude prodan Netflixu, to znači da će Sony sigurno nešto i zaraditi od njega. Međutim, ako se Masters of the Universe pokaže kao hit, to bi se Sonyju moglo obiti o glavu. Sve se svodi na kvalitetu i smjelost, a nažalost za He-Mana i kompaniju, Sony je uzdrman kada je u pitanju kockanje na masovnu privlačnost filma.

Noah Centineo je He-Man u Masters of the Universe filmu

Što se nas tiče, prodaja Masters of the Universe filma Netflixu nama zvuči kao dobra ideja. Na kraju, ova streaming platforma je već u posjedu animirane serije She-Ra and the Princesses of Power, kojoj četvrta sezona započinje na Netflixu 05. studenog ove godine. Što je još bolje, Netflix ima u izradi animiranu He-Man seriju naziva Masters of the Universe: Revelation s Kevinom Smithom kao kreatorom. Smithove animirane aventure Princa Adama planiraju nastaviti tamo gdje je originalna animirana serija stala, koja je generacijama ostala vrhunac pop kulture.

He-Man, aka Prince Adam, je nasljednik prijestolja Eternije. Sa svojim čarobnim Mačem Snage u rukama, Prince Adam je sposoban pretvoriti se u He-Mana kako bi obranio svoje kraljevstvo i Castle Grayskull, izvor njegovih moći, od zlog čarobnjaka Skeletora i njegove grupe.

Adam i Aaron Nee (Band of Robbers) će režirati film prema skripti od Matta Hollowayja i Arta Marcuma (Men in Black: International).

Druge je zanimalo i ovo...