5 Najboljih filmova Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez filmovi – Top 5 najboljih

Donosimo vam 5 najboljih filmova Američke glumice Michelle Rodriguez. Napišite nam koji su vam najbolji njezini filmovi.

Mayte Michelle Rodriguez (San Antonio, Texas, 12. srpnja 1978.), američka glumica.

Rođena je u Bexar County u Teksasu odakle se 1986. godine odselila s obitelji u Dominikansku Republiku. Dvije godine kasnije, obitelj se preselila u Portoriko, a 1989. vratili su se u SAD i naselili u Jersey Cityju u New Jerseyu. Najpoznatija je po ulogama u holivudskim filmovima Brzi i žestoki, S.W.A.T., Avatar, Machete i Invazija svijeta: Bitka Los Angeles, te kao Ana Lucia Cortez i u SF seriji Izgubljeni.

Michelle Rodriguez filmovi – 5 najboljih

5. Widows (2018)

Michelle Rodriguez filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Krimi, triler, drama
Redatelj: Steve McQueen
Glumci: Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Cynthia Erivo, Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya

Radnja ukratko: Nakon što banda uspješnih pljačkaša pogine tokom njihovog najnovijeg zadatka, njihove udovice bivaju upletene u koloplet političkih i kriminalnih igara koji ih tjera da preuzmu stvari u svoje ruke i izbore se za sebe, ali i za vlastite budućnosti.

4. The Fast and the Furious (2001) – glumila u šest filmova franšize

The Fast and the Furious

Žanr: Akcija, krimi, triler
Redatelj: Razni
Glumci: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez

Radnja ukratko: Mislim da je svima jasno o čemu se radi u ovoj franšizi, koja iako puna pretjerivanja, čini se kako svakim novim djelom postaje samo još popularnija. Michelle Rodriguez je glumila u The Fast and the Furious, Los Bandoleros (kratki film), Fast & Furious, Fast Five (cameo/slika), Fast & Furious 6, Furious 7 i The Fate of the Furious.

3. Resident Evil (2002)

Michelle Rodriguez filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Akcija, horor, svi-fi
Redatelj: Paul W.S. Anderson
Glumci: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Ryan McCluskey, Jason Isaacs

Radnja ukratko: Posebna vojna jedinica se bori protiv snažnog i izvan kontrole superkompjutera i stotina znanstvenika, koji su nakon laboratorijske nesreće mutirali u čudovišta koje jedu ljude.

Glumila je i u Resident Evil: Retribution.

2. Avatar (2009)

Avatar (2009)

Žanr: Akcija, avantura, obiteljski, sci-fi
Redatelj: James Cameron
Glume: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez

Radnja ukratko: Marinac paraplegičar otpremljen na Mjesec Pandora, na jedinstvenu misiju, postaje rastrgan između slijeđenja njegovih zapovijedi i štiteći svijet za koji osjeća da je njegov dom.

1. Lost (2004-2010)

Lost

Žanr: Avantura, drama, fantazija
Kreator: J.J. Abrams, Jeffrey Lieber, Damon Lindelof
Glumci: Jorge Garcia, Josh Holloway, Yunjin Kim, Michelle Rodriguez

Radnja ukratko: Preživjeli zrakoplovne nesreće prisiljeni su raditi zajedno kako bi preživjeli na naizgled pustom tropskom otoku.

Similar Posts