Falcon i Winter Soldier dobivaju svoje serije!

Marvel serija Falcon & Winter Soldier zaposlila John Wick kreatora za pisanje epizoda

Kreator John Wick franšize Derek Kolstad je zaposlen da piše scenarij za nadolazeću Marvelovu Disney+ seriju Falcon and Winter Soldier. Disney+ serija je na putu i Marvel Studios šef Kevin Feige će nam vrlo vjerojatno dati nove informacije o njoj na nadolazećem San Diego Comic-Conu. U seriji glume Anthony Mackie i Sebastian Stan kao  Sam Wilson, aka Falcon i Bucky Barnes/The Winter Soldier. Za sada još nije poznato hoće li Falcon preuzeti ulogu Captain Americe u seriji.

Detalji Falcon and Winter Soldier TV serije se uglavnom drže u tajnosti, ali dovođenje Dereka Kolstada je poprilično velika stvar, koja samo pokazuje koliko su Marvel i Disney ozbiljni oko ovih serija. Kevin Feige je izjavio da će ove serije imati veliki utjecaj na Marvelovo Filmski Svemir i obrnuto, zbog čega su fanovi definitivno jako zainteresirani vidjeti što će se u njima dogoditi. Kari Skogland režira seriju.

Falcon i Winter Soldier dobivaju svoje serije!

Jedno od prednosti ovih serija na malim ekranima je ta što Marvel sada može koristiti puno više priče iz stripova i proširiti neke od malo zapostavljenih likova iz filmovima. Sve ove serije su limitirane i očekuje se da će biti negdje oko 6 sati dugačke, ali broj epizoda još nije otkriven. Osim Falcon and Winter Soldier serije, WandaVision i  Loki serije su također u izradi. Scarlet Witch glumica Elizabeth Olsen je izjavila kako misli da će produkcija na njezinoj seriji započeti u jesen.

Također postoje glasine da će se praviti serija s Jeremy Rennerom u ulozi Hawkeyea, ali to još nije službeno potvrđeno.

Derek Kolstad također piše scenarij za adaptaciju video igre Just Cause. Osim što je pisao scenarij za sve John Wick filmove, on također radi i na The Continental TV seriji, što će sigurno biti interesantno ljubiteljima Wick franšize. Bit će vrlo interesantno vidjeti što će Kolstad napraviti s Marvelovom Falcon and Winter Soldier serijom.

Similar Posts