2021. će biti ubjedljivo najbolja MARVEL godina dosad!

2021. će biti ubjedljivo najbolja MARVEL godina dosad!

Portal The Direct koji primarno izvještava o novostima iz svijeta Marvela, DCa i Star Warsa, rekli su da će sada i aktualna 2021. godina biti najbolja godina za obožavatelje planetarno popularnog Marvela, i nisu nimalo u krivu!

Povezano: Najave filmova i serija, traileri, datumi izlaska! Pogledajte što je MARVEL sve novo najavio!

Nakon 2020, koja je ne samo za Marvel nego i za cijelu industriju zabave bila za zaborav, Marvel je itekako spreman uzdignuti se poput feniksa iz pepela nakon što je prošla godina bila prva godina nakon 2009. u kojoj nismo dobili apsolutno ništa novo iz njihove riznice filmova i serija. Nakon što je ta prošla godina oborila taj negativni rekord, sada su spremni u 2021. oboriti ovaj pozitivni rekord sa sveukupno 10 projekata – 6 serija i 4 filma! A to je i samo ono što je povezano sa glavnim MCU svemirom!

Već ovog mjeseca, Marvel će, suprotno originalnim planovima da će MCU Fazu 4 otvoriti film Black Widow, istu otvoriti sa serijom WandaVision koja starta 15. ovog mjeseca! Predsjednik Marvela Kevin Feige rekao je da će se Marvel pobrinuti da unatoč katarzičnoj promjeni rasporeda i redoslijeda izlazaka ne dođe do nikakvih problema sa linearnosti i povezanosti cjelokupne priče.

Potom, 19. ožujka kreće još jedna dugo isčekivana serija The Falcon and The Winter Soldier koja prati avanture Sam Wilsona i Bucky Barnesa u svijetu bez Kapetana Amerike nakon Avengers Endgame.

Iako se ne moramo brinuti zbog serija, koje dolaze direktno na streaming platformu, filmovi su druga stvar jer Disney tvrdoglavo želi sve filmove pustiti u kinima, što je još uvijek veliki problem zbog još uvijek pristune pandemije. Prema trenutnom rasporedu, Black Widow bi trebala izaći 7. svibnja, godinu dana nakon originalo zakazanog izlaska. Nadajmo se da dodatne potrebe za odgodama neće biti.

No, bez obzira na to, objavljeno je da serija Loki definitivno izlazi istog tog mjeseca.

Animirana serija What If…? nema još točan datum, ali Marvel je najavio da će debitirati tijekom ljeta ove godine.

Uz Black Widow, postoje još tri filma na Marvelovom kalendaru za ovu godinu. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings koji bi trebao izaći u srpnju, Eternals koji izlazi u studenom i još uvijek neimenovani treći Spider-Man solo film koji je pribilježen za prosinac.

Ako i dođe do novih problema sa puštanjem filmova u kina, pred kraj godine još uvijek izlaze serije Ms. Marvel i Hawkeye koje se pod preventivnim anti-corona mjerama uveliko snimaju zadnjih tjedana.

Dakako, sve što smo ovdje rekli vezano je samo za glavni MCU. Ne smijemo ni zaboraviti ni filmove Morbius i Venom: Let There Be Carnage koji su dio Sony Marvel Svemira, a trebali bi izaći u ožujku, odnosno lipnju ove godine.

Čemu se najviše veselite iz Marvel svijeta u 2021?

2021. će biti ubjedljivo najbolja MARVEL godina dosad!

Similar Posts