Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio gotovo neprepoznatljivi na snimanju novog filma

Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio gotovo neprepoznatljivi na snimanju novog filma

Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence usvajaju nove izglede za svoj nadolazeći film Don’t Look Up.

Dvoje dobitnika Oscara fotografirano je na snimanju filma Adama McKaya u Bostonu u Massachusettsu. Glumci su stajali na peronu vlaka dok su bili na mjestu i nosili prtljagu.

Izgled ovo dvoje glumaca bio je drukčiji od onog na koji smo naviknuli kada su u pitanju Jennifer Lawrence i Leonardo Dicaprio filmovi. DiCaprio (46) imao je raščupanu kosu i mršavu bradu dok je nosio kariranu košulju, zeleni kaput i traperice. Lawrence (30) također je doživila veliku promjenu kose, debitirajući sa crvenom kosom s podrezanim šiškama, dok je nosila zelenu bomber jaknu, džemper boje senfa i traperice.

Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio gotovo neprepoznatljivi na snimanju novog filma

Film – koji je McKay (The Big Short) također napisao – prati dvoje astronoma koji su krenuli u medijsku turneju kako bi upozorili javnost da će meteor uništiti Zemlju za samo šest mjeseci.

Za Lawrence je potvrđeno da će glumiti u filmu u prošle veljače, dok je DiCapriov kasting objavljen u listopadu prošle godine.

Za film je zadužen Netflix a u njemu će također glumiti Meryl Streep, Ariana Grande, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Matthew Perry, Himesh Patel, Cate Blanchett, Kid Cudi, Rob Morgan i Tomer Sisley.

“Glumačka postava filma Adama McKaya Don’t Look Up apsolutno je kultna”, tweetala je web stranica za streaming.

McKay (52) prethodno je režirao Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, Step Brothers Anchorman 2: The Legend Continues.. Scenarist i redatelj također stoji iza dramatičnijih događaja, uključujući Vice iz 2018. i The Big Short iz 2015., za koje je osvojio Oscara za najbolji adaptirani scenarij 2016. godine.

Similar Posts