Recenzija: The Babysitter (2017)

Recenzija: The Babysitter (2017)

Novi Netflix komedija, horor film, spreman za gledanje s nekim posebnim za Halloween, pročitajte u članku. 

Žanr filma:

Komedija, horor

Redatelj:

McG

Scenarist:

Brian Duffield

Glumci:

Judah Lewis, Samara Weaving, Robbie Amell

 The Babysitter (2017) on IMDb

The Babysitter je Američki tinejdžerski horor-komedija film, redatelja McG i scenarista Brian Duffield. Zvijezde filma su Samara Weaving, Judah Lewis, Hana Mae Lee, Robbie Amell i Bella Thorne. Izašao je na Netflix 13. listopada 2017 godine.

Još jedna recenzija horor filma, što i ne čudi, s obzirom na to da smo u mjesecu Halloween, mjesecu horor filmova. I još jednom ne potpuno loše ostvarenje.

Priča filma je vrlo jednostavna, mladi dječak špijunira svoju super seksi dadilju, samo kako bi saznao za njene i njezinih prijatelja mračne tajne! Film bi se zapravo najbolje mogao opisati jednim tekstom iz filma, a to je pitanje “Zašto on nema majicu?!”, te odgovor-pitanje “pa je l’ ti vidiš kako on izgleda?!”. Otprilike takav je i film, priče baš i nema, ali ima dosta komedije i vizualno je dobro napravljen.

Ako očekujete neko plašenje, razočarat ćete se, ali ono što vam film može ponuditi je dobre kombinacije, poput pretjeranog štrcanja krvi u kombinaciji s duhovitim, pa čak i smiješnim scenama. Uz to načini smrti većine likova su vrlo dobri ili bolje rečeno, većinom vrlo smiješni.

Glumačka postava u filmu je čak i dobra, poput Bella Thorne,  Robbie Amell, Samara Weaving, ali niti će vas imenima oduševiti, a zasigurno ne i glumom, mada to u ovom filmu mislim da i nije previše važno (opet, “zašto on nema majicu?!…).

Dali je film gledljiv? Definitivno, pogotovo za mlade, te neko lagano Halloween opuštanje uz cugu i pizzu recimo i salve smijeha, na pretjerano loše šale.

Similar Posts