John Wick: Chapter 3 - datum izlaska

John Wick 3 – otkrivena radnja filma

Mislim da smo svi spremni za malo više John Wick (Keanu Reeves) u našem životu, a danas je na CinemaCon otkrivena radnja nadolazećeg, trećeg John Wick nastavka!

Možemo biti sretni, jer kako se čini produkcija na trećem John Wick filmu teče dobrim smjerom.

Paul Shirey, glavni i odgovorni sa stranice JoBlo, posjećuje CinemaCon i došao je do službene radnje filma John Wick: Chapter 3.

U nastavku teksta pročitajte radnju:

“John Wick (Keanu Reeves) je u bijegu iz dva razloga… love ga zbog ugovora vrijednog $14 milijun za njegov život i zbog toga što je prekršio glavno pravilo: oduzeo život na području Continental Hotela. Žrtva je bio član ‘High Table’ koji je naručio taj ugovor na njegov život. John je već trebao biti usmrćen, osim što mu je hotelski menadžer, Winston, dao sat vremena milosti prije nego bude “Excommunicado” – članstvo ukinuto, zabranjene sve usluge i odvojen od ostalih članova. John koristi usluge industrije, kako bi preživio dok se bori i ubija, kako bi našao izlaz iz New Yorka.”

Chad Stahelski je prošle godine izjavio za JoBlo da film neće nužno biti veći od prva dva, ali se nada da će biti ‘kreativniji i drugačiji’. Stahelski je također spomenuo i nekoliko elemenata koje želi istražiti u ovom trećem dijelu. ‘Stavit ćemo nešto o High Table, kako to sve radi,’ Stahelski je izjavio. ‘Stavit ćemo nešto o tome odakle John dolazi i gdje on želi ići. Ne želim reći puno, ali bit će to zgodni završetak putovanja Gosp. Wicka.’

Treba se također radovati i ‘The Continental‘, John Wick TV seriji koja će pratiti hotel iz naziva i ubojice koje ga posjećuju. Stahelski će biti redatelj pilota serije, koja će se prikazivati na Starz.

John Wick: Chapter 3 izlazi 17. svibnja 2019.

Druge je zanimalo i ovo...