John Wick: Chapter 3 - datum izlaska

‘John Wick’ TV serija u izradi!

S produkcijom filma koja je već krenula i radnim nazivom ‘Alpha Cop’, dolaze nam nove dobre vijesti koje uključuju John Wick franšizu, a to je da će se franšiza proširiti na TV seriju, pravljenu za Starz.

John Wick je neočekivano postao hit film 2015 s Keanu Reevesom u glavnoj ulozi, a sada će svijet Reevesovog svijeta ubojica biti dodatno istražen u obliku TV serije. Redatelj Chad Stahelski i njegov scenarist Derek Kolstad nastavljaju izradu TV serije koju će nam donijeti Lionsgate, isti studio koji se krije iza John Wick filmova, samo ovog puta će poslužiti kao producenti, zajedno s Keanu Reeves, Thunder Road Pictures’ Basil Iwanyk, Chris Collins i David Leitch.

'John Wick' TV serija u izradi!

Nova serije će se zvati “The Continental”, s vrlo uzbuđeni Lionsgate studijom oko te serije. The Continental je naziv hotela koji ugošćuje najbolje svjetske ubojice i špijune, te provodi intrigantni kod kojeg se svi kojima je dopušteno unutra pridržavaju.

“Imaju vrlo dobru strukturu”, Stahelski je izjavio. “Vrlo je povezana s filmom i radi se o svim Continental hotelima na svijetu, kako određeni ljudi dolaze u taj svijet i što se kasnije dešava tim ljudima. Mislim da je svijet vrlo velik i sve što sam do sada čuo je bilo pozitivno. Čini se kao nešto što je studio jako zainteresiran podržati.”

“Ova serija je nešto što zaista još niste imali prilike vidjeti na televiziji,” izjavio je Chris Albrecht, Starz predsjednik i CEO, dok je govorio o novoj seriji. “The Continental obećava uvrstiti gromovite borbe i intenzivno snimanje napucavanja između profesionalnih ubojica i njihovih meta, na koje su fanovi navikli u John Wick filmskoj franšizi, kao i upoznavanje nekih novih, mračnih likova koji nastanjuju ovaj podzemni svijet.”

John Wick: Chapter 2 je istražio utjecaj The Continental širom svijeta, stavljajući Wicka u kut na kraju filma. TV serija se očekuje biti prequel sa Reevesom kao glumačkim gostom u seriji, iako njegova uloga u seriji vjerojatno neće biti velika.

John Wick filmska franšiza je postala popularna po svojim nezaboravnim akcijskim scenama i Stahelski očekuje da serija nastavi u istom smjeru.

Lionsgate još nije potvrdio službeno Reevesovu ulogu u seriji, niti informacije o scenaristu. Stahelski je trenutno na mjestu redatelja John Wick: Chapter 3 čiji datum izlaska još nije poznat.

Similar Posts