Trailer Legacies

Najava nove HBO serije „Potomci“

Donosimo vam najavu, kao i trailer, za nadolazeću HBO seriju „Potomci“ („Legacies“). Serija je nastavak „Vampirskih Dnevnika“.

Datum izlaska serije Legacies:

26. listopad 2018

Žanr filma:

Avantura, drama, fantazija

Glumci:

Danielle Rose Russell, Archie L. Winston, Jenny Boyd

Radnja ukratko:

Hope Mikaelson, koja je hibridna kćerka vampira/vukodlaka, pronalazi svoj put u svijet.

Trailer Legacies

Tijekom proteklog desetljeća, kultni junaci i zlikovci iz „Vampirskih dnevnika“ (Vampire Diaries) i „Prvobitnih“ (The Originals) očarali su publiku širom svijeta, a 26. listopada na HBO GO stižu „Potomci“ (Legacies), nova serija koja govori o sljedećoj generaciji natprirodnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene. Svakog petka će nova epizoda biti dostupna na HBO GO-u, a premijera na HBO kanalu će biti u siječnju.

Veliko obiteljsko nasljeđe koje su ostavili „Vampirski dnevnici“ i „Prvobitni“ nastavlja se u ovoj uzbudljivoj novoj drami. Ovoga puta glavni junaci su kćer Klausa Mikaelsona, 17-godišnja Hope Mikaelson; blizanci Alarica Saltzmana, Lizzie i Josie Saltzman; i ostali tinejdžeri koji odrastaju na poprilično nekonvencionalan način, učeći da bi postali najbolje verzije sebe, usprkos svojim najgorim instinktima. Hoće li ove mlade vještice, vampiri i vukodlaci postati heroji kakvi žele biti – ili zlikovci za koje su predodređeni?

Glavne uloge u seriji glume Danielle Rose Russell, Matthew Davis, Jenny Boyd, Kaylee Bryant i Quincy Fouse, a premijera će biti 26. listopada na HBO GO-u.

Trailer serije „Potomci“ („Legacies“)

https://youtu.be/_XF09xzl_T8

Similar Posts