Službeno naručena nova Arrowverse serija 'Superman & Lois'

Službeno naručena nova Arrowverse serija ‘Superman & Lois’

Iako će Arrowverse do kraja ovog mjeseca ostati bez svoje naslovne serije Arrow, ponuda ovog TV superhero svemira neće biti ništa manje bogata jer je za sljedeću sezonu naručena nova serija, i to jedna koju fanovi već dugo očekuju – Superman & Lois, u kojoj će Posljednji sin Kriptona i njegova životna odabranica konačno imati glavne uloge nakon višestrukih gostujućih pojavljivanja u ostalim Arrowverse serijama.

Arrowverse inkarnaciju Clarka Kenta/Supermana glumi Tyler Hoechlin, dok je Lois Lane u ovom slučaju Elizabeth Tulloch. Tyler je debitirao kao Čovjek od Čelika u drugoj sezoni serije Supergirl, a posebnu gostujuću ulogu imao je i u crossoveru Elseworlds te ovogodišnjem Crisis on Infinite Earths. Elizabeth Tulloch se pridužila kao Lois u Elseworlds, a ulogu je također reprizirala i za Crisis.

Ono što je zanimljivo, The CW se ovaj put odlučio na brzo-potezno naručivanje nove serije te nije išao klasičnom procedurom da se o seriji odlučuje tek nakon snimanja pilot epizode. Iako je pilot epizoda napisana te je Elizabeth Tulloch komentirala da je “osjetila trnce” čitajući scenarij, ovako naručivanje faktički na slijepo je dosta rijetka praksa. Dakako, to pokazuje da The CW ima puno povjerenje te želi pokazati da Arrowverse ne misli stati nakon završetka Arrowa. Doduše, nije baš sasvim da je serija naručena na slijepo jer smo ove likove u ovim inkarnacijama već gledali, a kemija Tylerovog Supermana i Elizabethine Lois je objeručke prihvaćena kod fanova.

Službeno naručena nova Arrowverse serija 'Superman & Lois'

Ipak, ono što nas dosta zanima, biti će sama priča. Naime, u Elseworlds su Clark i Lois već bili zaručeni, a već sada u Crisis on Infinite Earths imaju i dijete, tako da sigurno neće istraživati korijene njihovog odnosa, što je zapravo čak i dobra stvar. Međutim, intrigira nas ideja i sama egzekucija priče, jer sve dosadašnje poveznice sa Čovjekom od Čelika smo u Arrowverseu dosad dobili kroz seriju Supergirl, u kojoj Djevojku od Čelika glumi prelijepa Melissa Benoist, te je kroz reference rečeno da je Superman off-screen već porazio i Doomsdaya i Generala Zoda, a Lex Luthor je već u Supergirl bio glavni negativac, što postavlja pitanje kakve sad tek negativce i nove likove moraju izvući iz rukava za ovu seriju jer ih je Supergirl dosad ispucala jako puno.

Iako su seriji Arrow ostale samo još dvije epizode (od kojih je jedna pilot za još jednu spin-off seriju o kojoj se tek treba donijeti odluka o naručivanju), Superman & Lois će se svoju premijeru imati sljedeće sezone, što znači da će dijeliti svemir sa serijama The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Batwoman Black Lightning koji su početkom ovog mjeseca već dobili odobrenja i za narednu sezonu.

Arrowverse crossover Crisis on Infinite Earths sinoć je zaključen sa posljednja dva dijela, a našu recenziju istih možete očekivati uskoro (možda i već danas).

Similar Posts