Mark Ruffalo otkrio kako bi on napravio Hulk TV seriju

Mark Ruffalo otkrio kako bi on napravio Hulk TV seriju

Ako se Mark Ruffalo vrati Marvelovom Filmskom Svemiru kao Incredible Hulk u solo projektu, to bi moralo biti u TV seriji. Kao što je glumac potvrdio na C2E2, Universal i dalje ima prava na njegovog lika u igranim filmovima. Nakon što je otkrio masivne detalje, Ruffalo je predložio da bi Marvel Studios i dalje mogao koristiti njegovog lika u solo projektu, samo bi to moralo biti pravljeno za male ekrane. Tada je glumac otkrio što bi on učinio ako bi dobio kreativnu slobodu za tu TV seriju, vjerojatno na Disney+.

“Možda mi to napravimo u TV seriju i preskočimo Universal…Universal i dalje ima filmska prava na Hulk solo film, tako da je to glavni razlog zašto ne možemo napraviti jedan,” Ruffalo pojašnjava. “Ali mi možemo napraviti TV seriju!”

Glumac također dodaje, “Vjerojatno bih ga malo ponovno bacio u bijeg. Mislim da to zbilja radi i u ovo današnje digitalno vrijeme, mi smo svi nadgledani, to bi mogla biti neka vrsta zanimljive dimenzije saznati kako ostaje u bijegu. Vjerojatno bismo od toga započeli – on je odlučio ‘Ne želim to više raditi,’ ali sada je teško jer je on profesor. Teško ga je sakriti.”

Problem s Universalom ostaje kao razlog zašto imamo samo jedan The Incredible Hulk u cijelom MCU, unatoč tome što je on jedan od najpoznatijih i marketinški najisplatljivijih Marvelovih likova. Također je to razlog zašto je lik imao tako veliku ulogu u Thor: Ragnarok, jer je studio bio u prilici podvesti ga pod ulogom u Thor filmu.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts