The Suicide Squad redatelj James Gunn podijelio sliku sa završetka snimanja filma

The Suicide Squad redatelj James Gunn podijelio sliku sa završetka snimanja filma

The Suicide Squad završio je principijelno snimanje prošlog tjedna, a čini se da su se barem neki od ekipe iza kulisa i glumaca sastali za tradicionalno slavlje u Hollywoodu – postprodukcijsku zabavu. U subotu navečer, redatelj James Gunn podijelio je putem Instagrama fotografiju sa zabave The Suicide Squad završetka snimanja zajedno sa svojom djevojkom (i zvijezdom The Suicide Squad) Jennifer Holland, kao i Flula Borg i Mayling Ng. Borg i Ng oboje su u neotkrivenim ulogama u nadolazećem filmu, iako su oboje bili uključeni u snimanja koje su uhvatili paparazzi i objavili prošle godine, otkrivajući pregršt praktičnih odijela koji su bili uključeni u scenu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#TheSuicideSquad wrap party!! ❤️❤️❤️

Objavu dijeli James Gunn (@jamesgunn)

Gunn je ranije rekao da je Suicide Squad najzabavniji set na kojem je ikada radio, dijelom zbog kreativnih sloboda koje je dobio kao dio razvojnog procesa.

U The Suicide Squad glume Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Joel Kinnaman (Rick Flag) and Jai Courtney (Captain Boomerang) kao i novo pridošlice franšizi Idris Elba, Michael Rooker, Peter Capaldi, Nathan Fillion, John Cena, Sean Gunn, David Dastmalchian, Storm Reid i Taika Waititi.

Nadolazeći DC filmovi uključuju: Wonder Woman 1984 05. lipnja 2020., The Batman 26. lipnja 2021., The Suicide Squad 07. kolovoza 2021., Black Adam, spin-off Shazama, 21. prosinca 2021. te Aquaman 2 22. prosinca 2022.

Similar Posts